Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Bennett, majiteľ video obchodu žijúceho na vidieku kdesi v strede USA sa rozhodne odísť na dovolenku a porozmýšľať o svojej budúcnosti. Na ceste sa stretne s atraktívnou, ale záhadnou ženou, Olive Dee "Harley", ktorú práve prepustili z väzenia. Priťahuje ho a je ochotný s ňou stráviť zopár dní. Ona potrebuje chlapa na to, aby mohla dokončiť svoj biznis, ktorý opustila keď ju zatkli za distribúciu peňazí z predaja drog. Plány sa im rozchádzajú a menia a slovo "dôvera" je na mieste, keď sa Ray a Harley zapletú do biznisu miestnemu šéfovi kartelu - ide však o veľa peňazí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Riadne opozdený pokus naskočiť na Tarantinovskú vlnu bláznivých príbehov plných šialených a infantilných postavičiek. Tentokrát príbeh hlavnej dvojky ničím nezaujme. Strašne sa to vlečie. Je to málo prekombinované, bláznivé alebo v akomkoľvek smere zábavné. Je to len nudné a naviac to vyzerá strašne lacno. Z vedľajších postáv ma zaujala len Melissa Joan Hartová ako nonstop opitá patologička. Za ňu dávam jednu hviezdu a druhú za samotný film. 3/10. ()

GASTON73

všechny recenze uživatele

Philip J. Jones (Scénář), Lillian A. Jackson (Scénář), Jennifer Farrell (Scénář), John Rigelhof (Střih), Bethany Scott (Kostýmy), Jeremy Hoenack (Zvuk), George R. Groves Jr. (Zvuk) ()

Swatcha odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo snad nejdelších 90 minut mého života. V kostce: čestrvě propuštěná trestankyně stopne v poušti prostoduchého majitele videopůjčovny, který si užívá svou několikadenní dovolenou. Po pár kilometrech mu navrhne podíl na lupu, který jede právě vyzvednout. K tomu však potřebuje právě mužský protějšek. V patách mají ještě prostší a těžkopádnější "zabijáky", což by s sebou mohlo přinést už mnohokrát zfilmované zvraty. To by však snímek musel mít jiného režiséra, scénáristu, kameramana, zvukaře, střihače, klapku ....... a v neposlední řadě herecké obsazení ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v americkém státě Kalifornie, a to v lokalitách Apple Valley, Los Angeles a Lucerne Valley. (GASTON73)

Reklama

Reklama