Reklama

Reklama

Šestici přátel se o halloweenské noci po párty ještě nechce domů a rozhodnou se, že navštíví některý ze strašidelných domů v okolí. Když při cestě na jeden narazí, berou to jako znamení a rozhodnou se vstoupit dovnitř. Brzy ale zjistí, že se nejedná o hru a že je čeká boj o přežití v domě plném nástrah, kde jsou právě oni terčem krutých halloweenských zabijáků v maskách. (Tejkina)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (125)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Mám rád únikovky i strašidelné domy takže každej horor z tohoto prostředí uvítám. " Haunt " je nenáročná hororová vybíjená která nabízí vydařené masky ( i ty pod maskami ) a najde se tu i pár ucházejících gore efektů. Každopádně je to mnohem lepší než loňský " Hell Fest: Park hrůzy ". I tak to ale na víc jak průměr nevidím. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Slušná podívaná,která je krvavá,odsejpá,a přiznám se,že masky těch dementů v tom domě byly hnusný jak prase.I přes to,že mě film zaujmul,něco mě tam fakt vadilo.Snad pojetí těch střetů,bylo to takový podivný,jenom ted´ čerstvě nejsem schopnej to přesně popsat.Ale v současnym Psychorově světě a vidění kvalit současnýho hororu se to musí všem normálním docela líbit.proto dám 60%.S vývojem postav jdi do prdele. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

6 teenagerů jde na exkurzi do domu hrůzy kde se, ale vraždí lidi. Problém filmu je v tom, že minimálně 30 minut sledujeme jak procházejí atrakcemi a občas na ně něco vybafne 10 minut tam jen stojí na místě a nic nedělají a zhruba se to rozjede až cca 30 minut před koncem. Ze 4 vražd 3 ani neuvidíme nebo jsou jen náznaky tak si musíme vystačit z vražděním záporáků. Konec je ptákovina jelikož pochybuji, že by to stihla vše tak rychle nachystat a připravit. Dávám 60 procent přičemž film si zaslouží 40, ale 20 přihodím za těch posledních 30 minut a celou scénu v únikové místnosti. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušnější kus z řad Halloweenských vyvražďovaček. Premisa byla fajn, gore hodně dobrý, násilí, masky, to všechno bylo cool. Ale co mě vyložene do očí sralo byla debilita postav. Jasně, k horroru nějaká ta debilita prasat na porážku patří, ale tady to bylo přímo do očí bijící. Konec byl taky ze slabšího soudku, na to jak všichni byli blbí, tak se celkem nepochopitelně pochlapili a udělali větší jatka jak samotní magoři. Ale ve výsledku fajn horror, kterej se mohl stát Halloweenskou klasikou (rozhodně víc než přeceňovanej Trick’r’Treat). 4* a.k.a 70% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k žánrové bídě, která nás příznivce daného žánru již pěkný pár let nepříjemně škádlí, a to ať už svou nekvalitou, hloupostí, či v neposlední řadě przněním slušných hororových námětů ubíjejícím ratingem, tak i já nakonec musím Haunt hodnotit jako průměrnou podívanou, nicméně opakuji, při větší konkurenci bych jí musel vážně dost zkritizovat a hodnotit úplně jinak, jelikož v naprosto žádném ohledu nenabízí nic, díky čemu bych si mohl tento film skutečně užít a označit ho za konečně pořádný horor. Například třeba konkrétně hned zápletka není zrovna žádná nápaditá šleha. Strašidelný dům, jenž navštíví pár tupohlavých postav, které jsou postupně vybíjeny partou magorů. Nicméně ok, tohle bych ovšem dokázal ještě tolerovat, přeci jen totiž v rámci hororů pro mě není originálnost zápletek až tak zásadní, problém ovšem nastane tehdy, když ta nic moc zápletka není ale oživena ani žádným jiným prvkem. V tomto případě tedy jednak mordů není příliš a většinou jsou navíc i dost nešikovně sestřihané, takže na nějakou brutalitu a pořádné gore efekty může potenciální divák rovnou zapomenout. Atmosféra pak sice chvílemi působí syrovějším dojmem, daleko častěji je z ní ale spíš cítit lacinost, napětí, respektive lekačky nefungují též úplně přesvědčivě, jednotlivé postavy a jejich herečtí představitelé musím pak označit za vyloženě nevýrazné, no a co se týče závěrečného vyústění, tak to mi zas připadalo takové nemasné, neslané. Přes všechnu tu kritiku na druhou stranu musím ale zas minimálně uznat to, že to má alespoň celé vážně svižný spád, díky čemuž to uteče skutečně jako voda, takže abych tu tvrdil, že jsem se byť jen na chvíli nudil, tak to také nemohu. Tudíž opakuji, v rámci skomírajícího žánru se jedná o příspěvek, který sice nikterak nenadchne, nicméně po většinu svého času funguje natolik, aby se dal v pohodě tolerovat. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Scott Beck a Bryan Woods psali scénář pro Haunt současně se scénářem pro A Quiet Place (2018) bez očekávání, že by se kterýkoli film někdy v budoucnu natáčel. (ČSFD)
  • Závěrečná píseň, která zní během závěrečných titulků, je akustická coververze hitu Dragula (1998) muzikanta Roba Zombieho, který je sám fanouškem hororu a tvůrcem několika filmů. (jenovef)

Reklama

Reklama