Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době útoku na americkou ambasádu přijíždí do Hongkongu na dovolenou losangeleský detektiv James Carter. Jeho přítel, zdejší policejní inspektor Lee, se domnívá, že explozi má nejspíše na svědomí gang Rickyho Tana. Večer jdou společně do nočního podniku, který patří Tanovi. Zatímco Lee pátrá v zákulisí, Carter se dobře baví. Lee zahlédne v klubu obávanou gangsterku Hu Li. Pokusí se ji pronásledovat, ale žena unikne. Krátce nato se stává cílem útoku hongkongská policejní stanice. Lee se domnívá, že Carter zahynul v troskách. Ten se pustíl do pronásledování Rickyho Tana až k jachtě, kde se právě začíná večerní párty. Dostane se na palubu a seznámí se tam s Isabellou, milenkou amerického milionáře Reigna. Pak narazí na přítele, který na loď tajně pronikl. Jsou zajati a předvedeni před Tana. Chce, aby mu Lee pomohl opustit město, je však náhle zastřelen Hu Li. Rozzlobený policejní náčelník odvolá detektiva z vyšetřování a přikáže mu, aby Cartera dovezl na letiště a posadil do nejbližšího letadla směrem do Spojených států. Muži se dohodnou, že budou pokračovat v pátrání. Než se jim podaří případ uzavřít, čeká je ještě řada životu nebezpečných situací, nečekaných zvratů a překvapení. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle je skoro stejně dobrý jako první díl, je sice pravda že většina situací už byla v jedničce, ale mě to rozhodně neomrzelo a zase jsem se skvěle bavil.Jackie Chan i když už je pěkně starej, tak je pořád pekelně rychlej a Chris Tucker mi taky nepřipadal zas tak špatnej jak tady všichni řikaj, podle mě se na ukecanýho, zbabělýho poldu, kterej nic neumí, pořád se jen vychloubá a schovává skvěle hodil a jako protipól k Chanovi dobře zapad. Jak už je zvykem u filmů jackiem Chanem, tak i tady jsou ty souboje a celková jejich choreografie výborný, teda až na to co tam předvádí Tucker to vypadá jako když tancuje u tyče, než že by bojoval, ale to bylo spíš hozený do komiky a aspoň se střídalo bojový umění s vtipnýma scénama v podání tuckera. Jediný co se mi moc nelíbilo, byl hlavní záporák, ten spíš vypadal jako nějakej rákosník z tržnice než pořádnej kruťák z triády, ale jinak si nemůžu stěžovat ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ja som po sotva priemernej prvej časti vôbec neočakával, že by to Ratner mohol dotiahnuť aspoň na priemer, ale podarilo sa. Tucker stále nesympatický, Chan znova potvrdzuje, že táto americká séria je jeho najmenej obľúbená, ale vytratilo sa niečo, čo robí z filmov Breta Ratnera záležitosti, vďaka ktorým ho tak nenávidíme. Niežeby bolo ale nutné Rush hour vidieť. Ja už ani neviem, ako som sa k jej sledovaniu dopracoval. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka je vypravnejsia akcnejsia a zabavnejsia, ale napriek tomu nie je lepsia. Zapletka je chatrnejsia. Tvori ju len krehka nit na ktoru navesali mnozstvo akcnych a komedialnych scen a len akotak dava zmysel. Tentokrat film uplne postrada napätie a ani na chvilu sa o hlavnych hrdinov nebojite. Cely cas citite, ze to v pohode zvladnu. Bitiek je tentokrat ovela viac, ale uz nie su take tvrde ako v jednotke a viac su zamerane na humor. Nastastie su stale v kvalitnom HK style, takze som s nimi spokojny. Tentokrat sa dockame aj nejakeho pôsobiveho kaskaderskeho kusku, ale ocividne v nom vystupuju uz len kaskaderi a Jackie a Chris sa nasledne predvadzaju len pred zelenym pozadim. Hlavne pri jednom Jackieho pade cez okno z prveho poschodia na zem mi bolo luto, ze to namiesto Jackieho predvadzal kaskader. Holt vek nezastavis a Jackie sa uz takych sialenosti ako volakedy nepusta. Hlavnou devizou filmu je ale humor. Film ma cely cas neskutocne pohodovu naladu, ktoru dokaze preniest aj na divaka. Miestami ma udivovalo mnozstvo rasistickych vtipov, ktore by dnes uz pravdepodobne nepresli. Asi je v poriadku pokial sa postuchuje cernoch s aziatom. Holt ale my bieli musime drzat hubu. Z cameo vystupov ma prekvapil kung-fu cernoch Don Cheadle, ktoreho som si uz nepamätal. Vysledkom je stale dostatocne kvalitne pokracovanie, ktore sa oplati vidiet. Az mi je luto, ze ma tak kratku stopaz. 7/10. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Určitě slabší než jednička. O povedenosti komediální složky svědčí už fakt, že vtipnější jsou nepovedené scény na začátku závěrečných titulků než cokoli z předchozí hodiny a půl. Sem tam se sice nějaká hláška povede, ale v tom přehršli zbytečného tlachání to člověk snadno přehlédne. No a bez vtipu tu zbývá vcelku podprůměrný akční snímek, kde i bojové scény postrádají to něco, proč vlastně člověk na Jakieho filmy kouká. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Lalo Schifrin: 1. Area Codes ,2. Mine, Mine, Mine ,3. Umg Sequence V1 T3 ,4. No ,5. He's Back ,6. Love Again ,7. Keep It Real [Tell Me] ,8. Crazy Girl ,9. How It's Gonna Be ,10. Paper Trippin' ,11. You Make Me Laugh ,12. Mercedes Benz ,13. Blow My Whistle ,14. Figadoh ,15. I'm Sorry ,16. Brollic ,17. The World Is Yours , ()

Galerie (86)

Zajímavosti (33)

  • Chris Tucker (Carter) natočil spoustu verzí krátké řeči, kterou měl pronést k Hu Li (Zhang Ziyi) po jejich vzájemném souboji. Režisér Brett Ratner cítil, že to pořád ještě není ono a řekl mu, ať ji nazve "čubkou". Tucker to ale odmítal, a trvalo prý hodiny, než s návrhem souhlasil. (SG-1)

Reklama

Reklama