Reklama

Reklama

Dave Chappelle: Sticks & Stones

(pořad)
Trailer
Komedie / Stand-up
USA, 2019, 65 min

Režie:

Stan Lathan

Scénář:

Dave Chappelle

Účinkují:

Dave Chappelle
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Sticks & Stones je americká stand-up komediální show z roku 2019, kterou napsal a hrál komik Dave Chappelle a režíroval Stan Lathan. Speciál, který produkovali Chappelle i Lathan a distribuoval Netflix, je podrobně popsán jako provokativní pohled na přílivovou vlnu skandálů celebrit, krizi opioidů a dalších vymožeností současné doby. (sator)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se nesmál. Vtipů tam moc není (vtipná je pedofilní pasáž o údajných obětech MJ, která ale není nijak vypointovaná na vyšší úroveň, jen by prostě děti měly být vděčné, pokud je zprzní Majkl; což je vlastně ten temný podtext celé kauzy, že boháčům vše projde, který Chapelle nijak nezpracoval). Celé je to vlastně povídání bohatého stárnoucího černocha o tom, jak ho děsí moderní trendy v Americe, které nerozumí. Chybí tomu nějaký cíl, něco, co ze všech keců udělá nějaké vyšší poselství, fakt tam nic není. Vrchol debility je asi čtvrthodinová pasáž, kde DC vtipkuje na adresu "alphabet people" a vysolí metaforu auta, ve kterém jedou zástupci písmen, opět o hovně. Představte si, kdyby ty vtipy někdo předělal na černochy a byl bílý, to by se ta hala v Atlantě posrala. Fakt úplně mimo celej standup. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Bavil som sa, napriek tomu, ze som od Dave-a videl lepsie kusky. Mnoho trefnych a pravdivych poznamok o tom, ako sa od dobroty "ubijame vlastnou demokraciou". ;) Kto ma nadhlad a trochu rozumie pomerom, o ktorych pan "tocil", ten si to uzije. Velmi sa mi pacila myslienka pri interupciach, v ktorej ku vysostnemu pravu zien prisiel Chappelle s originalnym pravom muzov v tejto veci. ;) Dufam, ze ti ostatni si casom rozsiria obzory mimo ich vlastnu bublinu. Odporucam. ()

Reklama

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Na rovinu přiznám, že mě překvapila míra toho, z čeho všeho si někdo dovolí v Americe dělat srandu a eště to protlačit na Netflix. Občas je tlačení na pilu zbytečné, občas jsem se kvůli neznalosti některých reálií nechytal, ale jinak tuhle show můžu doporučit každému, kdo má rád kvalitní a hlavně nekompromisní stand-up. Dave Chapelle se s nikým a ničím nepáře a dost často se trefuje do černého (někdy i doslova). (Netflix, orig.) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Stand-up comedy and jejich predstavitele me nikdy nezajimali a o tomhle cernochovi jsem nikdy predtim neslysel. Pustil jsem si jeho special na Netflixu v praci a docela jsme se jeho vtipkum, miricim hodne na stereotypy dnesni doby, zasmali. Kdyz mluvil o tech teplousich nebo obetem pedofilie, nijak me to nepohorsovalo, ale zaroven jsem si rikal, ze tohle urcite nejakou negativni reakci vygeneruje - coz se vlastne i stalo, dle kritiku paty special Sticks & Stones rating 30%, dle divaku (obycejnych lidi) kolem 90%. To asi hovori za vse... ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Osobní názor? Být za každou cenu anti-PC mi přijde stejně tak stupidní, jako tu politickou korektnost dodržovat od rána do večera. Lidi to přehání, oba tábory, až to začíná být unavující. Přesně z toho důvodu jsem byl co se týče Chappellova čerstvýho kousku dost skeptickej, nakonec to ale nebylo tak hrozný. Nějaký ty homo urážky, občasná obrana Michaela Jacksona, nic, z čeho bych skákal na střechu, ale zároveň dost vynalézavě podaný, takže vlastně pobavilo. Ty čtyři hvězdičky jsou spíš tři a půl, ale vem to čert, Dave je přes to všechno sympaťák a navíc část s potratama - goddamn right! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Dave Chappelle nesprávně uvádí, že Kevin Hart byl vybrán jako hostitel 80. ceny Akademie. Hart byl  vybrán jako hostitel 91. ceny Akademie. (sator)
  • Necháte-li na Netflixu nepřerušovaně běžet závěrečné titulky, automaticky se přehraje tajný, nevyhledatelný speciál Davea Chappelleho s názvem „Epilog: The Punchline“. (sator)

Reklama

Reklama