Reklama

Reklama

Likemeback

(festivalový název)
  • Itálie Likemeback

Obsahy(1)

Lavinia, Carla a Danila mají po maturitě a vyrážejí na prázdniny na jachtu. Všechno, co zažívají, posílají na sociální sítě. Jenže potom jedné z hrdinek spadne telefon do moře. Ironická komedie o závislosti na mobilech vyniká bezprostřední atmosférou a též hudbou od Alvy Nota. (Dny evropského filmu)

Recenze (2)

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Dnešní doba nabízí hodně zajímavé možnosti jak pojmout film. Hlavně tématem. Přeci jen není moc filmů, které se zabývaly tímto tématem a nebyly navíc dělané z pohledu samotného telefonu. Což o to, nějaká ta vize v tom je a relativně funguje. Asi z mnoha situací šlo vyždímat více, ale film přeci jen občas dělá dojem náběhu na soft-core porno a občas na silné sociální drama dnešní doby. Občas jsem se modlil za nějaký ten ten záběr v celku, jinak bych tu mořskou nemoc asi chytil taky. Určitý občasný chaos ve vyprávění je další věc. Nic to nemění na tom, že film asi v celku splňuje mé očekávání a v dnešním prostředí místo má. Po scénáři ve výsledku taky funguje. Za mě v podstatě v pořádku. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Italský film s letní sexy atmosférou, která by se dala krájet, je sice prostinký o čtyřech ( hlavně o třech ) mladých lidech na jedné jachtě, ale má dvě zajímavé věci: 1) námět sociálních sítí a snahou být prostě slavný ve stylu, když už nic nemám, nic jsem nevyhrála, nic nedokázala tak budu plkat nesmysly a svlíkat se 2) prostě když devadesát procent filmu tři hezký osmnácky blbnou, rajzujou na jachtě z pláže na pláž , opalují se nahoře bez nebo bez plavek , tak si to zapamatuje asi každej . Tomu prvnímu jsem moc neuvěřil jako něčemu hlubšímu, asi proto že mi sociální sítě, kde se člověk sám prezentuje, jsou hodně vzdálené a mám k nim averzi a tomu druhému jsem rozuměl jako geniální relaxační reklama na léto, na kterou se hezky kouká. Hezky za tři hvězdy. ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama