Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Claire (KRISTIN DATTILO) má vše, co v životě chtěla: dům v Beverly Hills i milujícího snoubence Willa (MICHAEL LOWRY). Ale ten jednoho dne beze stopy zmizí ve středoamerickém státě El Coronado. Claire po něm začne na vlastní pěst pátrat a řetěz šokujících odhalení jí ukáže snoubencovu pravou tvář. Její přítel ve skutečnosti obchoduje se zbraněmi a je zapleten do řady špinavých machinací pro vládu USA. V hlubokých pralesích El Coronada zuří urputný odboj proti vládnímu vojsku a mladá Američanka je proti své vůli vtažena do krvavých událostí. Claire čeká dobrodružství, o kterém se jí v Beverly Hills ani nesnilo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Opravdu velké překvapení, které sem od tohodle béčkového filmu nečekal, spíš sem očekával další sra*ku, kterou nám televize dopoledne servírují. Čekala mě dobře natočená jízda s výbornou i když značně povědomou hudbou, pěknými lokacemi, triky z dobré videohry, správně přehrávajícími herci. Bohužel co hází tvůrcům klacky pod nohy je sice slušný scénár s vtipnými hláškami, leč značeně neoriginální. Peněz taky nebylo zrovna nazbyt, ale hlavně mohli vybrat lepší představitelku hlavní role (hezčí, ale hlavně prsatější herečku), protože tato role není o hereckých kvalitách, ale o tom jak nejlépe vypadat v neustále se rozpadajících šatech. Takže na závěr na deštivé nedělní odpoledne velmi dobrá zábava. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Tak toto... toto je ...taková pěkná, ničím neubližující ...blbost. Nenadchne, nenasere. Fakt je to na rozhraní mezi Indim a Diamantem. Což je docela vražedná kombinace, páč když se někdo snaží slepit dva rozdílný super kousky, musel by být fakt dost velký borec, aby z toho vznikl superskvost. No a Claudio takovej borec zjevně není. Podařilo se zplodit film, který něco vypráví, vcelku beztvarý herci se snaží něco hrát a po vzoru velkého Che Guevary se vaří obstojný guláš aLa Revolution. Bohužel do toho guláše zapoměli narvat koření, dokonce ani maso nebylo a sadomaso už vůbec ne. Tímto z toho vznikla spíše taková přepálená paštika, která se sic stále dá konzumovat, ale radosti z toho moc není. Někdo někde tady psal, že seto docela hezky odehrává v pralesech atd. Hovno. Big šit přátelé. Odehrává se to v dost lacinejch atelierech, triky jsou trága, a vtip totálně o hovně. Tzn radši končím, než tomu voškubu i ty hvězdy, co jsem tomu v euforistický náladě zaprodal. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám rád příběhy, které se odehrávají v džungli Jížní Ameriky nebo jakékoliv jiné tropicky dusné krajině, která by se dala nazývat rájem. Takovým rájem pro někoho dozajista může být i kulisa, ve které se odehrává trochu ubohý, ale na druhou stranu vtipný příběh ženy hledající svého manžílka. Dobrodružně by se to určitě dalo srovnávat s Honbou za diamantem s Michaelem Douglasem. I herci nejsou zas tak hrozní, i když žádná sláva. Jediné co tento film drží nad vodou je vtip, který si po celou dobu drží slušnou hladinu a nepovolí ani na konci. Efekty jsou zdařilé a i když film je zde hodnocen spíš podprůměrně, nemohu souhlasit. Coronado je sice béčko jak vyšité, ale má svůj půvab, který se nevytratí ani po několikerém shlédnutí. --- Kde jsou? - Vědí, že víme, že vědí kde jsme. Takže vědí, že víme, že zaútočí. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Claire (Kristin Dattilo) chce strávit vánoce se svým přítelem, a tak se za ním vydává do Švýcarska. Místo krásných vánoc v horách, jódlování, horké čokolády a příjemného krbu na chatě ji ale čeká kruté probuzení. Její manžel není právníkem ve Švýcarsku, ale obchodníkem se zbraněmi kdesi v Jižní Americe. Jako správná žena se za ním vydává doprostřed jungle, a za pomoci reportéra Arneta McClureho se zaplétá do občanské revoluce v Coronadu... Film se tváří jako béčko, vypadá jako béčko, ale pokud k němu takto přistupujete, budete se skvěle bavit po celých 80 minut. Scénář je sice chvilkama takový vratký (cizinci přijedou k místním bojovníkům, ti neváhají a ukážou jim všechný své skrýše a zbraně, hmm), spousta věcí je vypůjčených z jiných filmů (nechybí legendární vysoký most přes propast s řekou, včetně obligátního zničení celého mostu).. ale jinak se na to dívat dá. Dost se mi líbily akční scény, zvlášť výbuchy zde měly něco do sebe... Docela fajn filmeček.. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Brát Coronado jako parodii na "akčňáky" přidám asi jednu hvězdičku.. :-) Když vidím tolik zmařeného potenciálu, ze kterého vyplynulo něco na koukání po dobrém obídku či něco na zabavení pubescentů do 15 let... Vzniklo něco od všeho kousek v rozporuplném váhovém poměru... ani válečný, ani dobrodružný, ani komedie, ani parodie, ani Sci-fi...škody, přitom svižnost filmu nelze upřít...a sympaťáka Johna Rhys-Daviese v roli prezidenta... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama