Reklama

Reklama

Bratrstvo – Mladí démoni

  • USA Brotherhood III: Young Demons, The
všechny plakáty

Obsahy(1)

Na obyčejné americké střední škole se sejde osm mladých lidí, kteří jsou členy tajné středověké skupiny. Jednoho večera se vloupají do školy, kde mají v úmyslu hrát fantasy hru. Mají kostýmy a středověké zbraně. Stále věří, že hrají hru. Ve skutečnosti je škola bránou do jiného světa, a temné síly mají v úmyslu jejich herní fantazie zvrátit do děsivé noční můry. Jednoho po druhém napadá nadpřirozená síla a zchvacuje jejich duše. Na jednom jediném studentovi tak zůstává nelehký úkol vypořádat se s ďáblem. Jinak hrozí, že je všechny zahubí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Atmosféra filmu je povětšinu času naprosto nulová a divák začne pomalu usínat. Začátek vypadá sice docela slušně a na první pohled by se snad mohlo zdát, že trojka konečně předčí své starší bratříčky, ale nenechte se oklamat. Za celý film jsem totiž neviděl ani jednu jedinou scénu, která by snad měla nahnat divákovi strach či dokonce si při ní zakrýt oči. Formu zla zde představuje postava oblečená do jakéhosi černého brnění a masky, kterou zahaluje mlha, dokáže se rychle pohybovat a mizet. Jenže když se odehrávají scény, kdy se jí do spárů dostanou jednotlivé postavy ukáže se jen ruka na jejich hlavě a nic. Žádné výkřiky, krev či cokoliv jiného. Prostě si jen divák musí počkat, kdože to přijde na řadu jako další. Fanoušci sadomaso si však na své přece jenom přijdou. A to formou kostýmů, které postavy nosí poté co je ovládne zlo. Jde o takové ty kožené hadříky a sukýnky, které používají dominy a jejich otroci. Dokonce v jedné scéně přijde na řadu i bičík. Žádnou erotiku, nebo snad sadomaso scény však nečekejte už vůbec. Tak jako je atmosféra nudná, tak hudební doprovod je dokonale uspávající. Stejně tak mizerné jsou i vizuální efekty. Pořád jen mlha, střih, mizející postava a nic…Do toho všeho ještě amatérské výkony neherců, kteří by měli svou hereckou kariéru zavčasu pověsit na hřebík, aby už neubližovali divákům. Nejtrapnější ze všeho bylo asi to zastavování času ala Matrix, kdy postavy utíkají před tajemnou postavou, utíkají pomalu, pomaleji až se skoro zastaví a vlastně si počkají než k nim dojde. Za celých těch sedmdesát osm minut jsem neviděl ani jednu scénku, nebo alespoň náznak který bych mohl označit za hororový. Je to jen další americký brak, který se dostal až k nám. ()

brezi odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si koupil v rámci DVD edice, a to byla velká chyba. Upřímně řečeno, horší film jsem ve svém dosavadním životě neviděl. Rozhodně si nálepku "odpad!" zaslouží, jedná se o naprostý brak s bezduchým příběhem a bez atmosféry. Co chtěli tvůrci filmu neustálým, nekončícím a nesmyslným běháním herců po chodbách školy dokázat? To opravdu netuším. Film jsem ani nezhlédl až do konce, což se mi prozatím u žádného jiného filmu nestalo. Bylo to pro mě utrpení a určitě lze 78 minut strávit příjemnějším způsobem. Vyhněte se filmu velkým obloukem, v žádném případě nedoporučuji! ()

Reklama

estee odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento film sa môže používať ako metóda na mučenie. Strašné výkony partie stredoškolákov, ktorí v rámci voľného času behajú po škole s plastovými mečmi, aby sa po prechode na temnú stranu zase nahodili do sado-maso oblečkov, sú jednoducho nepozerateľné. Odkiaľ vzali peniaze na natočenie niečoho takého mi ostáva záhadou, takisto ako aj to, že kde sa tam vlastne vyskytoval Eric Roberts?! ()

megan017 odpad!

všechny recenze uživatele

Co si z filmu pamatuji je ta trapná scéna, kde se nějaký frajer sprchuje ve slipech. Když už sexy, tak né takhle debilně hochu...:D Různé fetiš kostýmky a podivně problikané scény, nic pro mě. Krom toho, že film byl naprostá slatatina, kde kamera byla příšerná, zápletky i příběh mnohdy nelogické, nudné a bez štávy, tak jsem promrhala čas. Já upřímně neviděla nudnější film, než toto. Tento díl mi opravdu stačil, nechci vidět víc. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

To bol neskutocny film, ktory bol od zaciatku filmu az po koniec neuveritelne nudny s psycho hudbou, ktora sa neustale opakovala dookola. Zamiesany zvuk pripominajuci tlkot srdca do tejto blbej hudby, mi pekne liezol na nervy. V tomto filme uz nechodia teenageri vonku s obnazenou hrudou, pretoze film je zasadeny do zimy s kopou snehu. Nechapem, preco zase do filmu vtesnali sprchovanie chlapca a to este dost dlho na moj vkus. Ze by reziser mal radsej chlapcov ako zeny? Hmm, neviem. Dalej co som dost nepochopil bolo to obkrucanie sa teenagerky okolo sputaneho chlapca v latexovych obleckoch. Naco to tam dali do filmu? Mozno reziser tymto sposobom chcel takto vyplnit hraci cas, pretoze tam asi nevedel co ma dat. Najviac ma pobavil ten zakuklenec, ktory bol ovesany cedeckami. Mozno s nimi chcel napodobit brnenie rytiera. Dobra bola aj ta kniha, ktora vraj bola velmi stara, aj ked som si vsimol, ze jej stranky boli nove, akoby prave vysli priamo z tlaciarne.:) Zaver filmu bol znova trapny a jednoduchy ako v predoslych dieloch. Stacilo len rozmlatit egyptsky amulet basebalovou palicou a bolo po hlavnom nepriatelovi. Ked sa znicil amulet tak boli teenageri vyslobodeni od prekliatia a mohli takto dalej hrat svoju hlupu hru niekedy nabuduce v uzavretej skole. A na koniec samozrejme nechybala spomalena kamera, ktora zachytila chodzu nasich hrdinov,,he he he Som velmi stastny, ze som tento film dopozeral bez ujmy na zdravi a nechytil som tak nejaky infarkt :))))))))))))) ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v kanadském městě Winnipeg. (GASTON73)

Reklama

Reklama