Reklama

Reklama

Cuerdas

Trailer 1

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (5)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Holka na vozíku, nemůže hýbat ani rukama a z jedné strany jde po ní nakažený vzteklý pes a z druhé strany vzteklá fretka 😆😆😆😂Každopádně, takový život je na zabití. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Z příběhů, kde hlavní hrdinové nejdřív musí porazit svoje vnitřní démony, aby se poté mohli vypořádat s reálnou situací, se pro mě stalo už tak ohrané klišé, že k takovým filmům už zastávám jen velmi chladný, někdy až odmítavý postoj. A snímek Ropes bohužel nenabízí nic víc, než že své hlavní hrdince hází co nejvíc klacků pod nohy a nechává ji tonout v bezradné situaci, jejíž sledování není ani trochu zajímavé, zábavné, ani obohacující. A hororové snímky, jejichž obsahem je ve velké míře útrapa zvířat (byť třeba jen hraná) rozhodně v oblibě nemám. Tohle mi moc příjemné nebylo. [Sitges 2019] ()

Reklama

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Tenhle subžánr mam fakt hodně rád a drtivou většinu psích ras v reálným životě nemam rád, ale tohle je bohužel jen film na hranici průměrnosti a podprůměrnosti... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ženská na vozíku, besný pes, besná fretka, sem tam vedľajšia postava na vyškrtnutie, plus nejaký ten psychologický aspekt (výčitky svedomia, prízraky mŕtvej sestry, vzťahy s otcom a pod.) Žiadne veľké a napínavé súboje medzi (dosť nesympatickou) hrdinkou a psom sa však nekonali. Tá sa totiž väčšinu stopáže len tak motkala po dome a nedialo sa dokopy nič. Španieli majú šťastie, že na tomto type hororov väčšinou nie je veľmi čo pokaziť. Nenadchne ani neurazí. ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Cujo od Stephena Kinga ve španělském podání. V tomto případě se to téměř celé odehrává v jednom odlehlém baráku a místo bernardýna zde řádí vzteklinou nakažený vlčák. Proti tomuto zběsilému protivníkovi má hlavní hrdinka jednu obrovskou nevýhodu – je totiž ochrnutá a upoutaná na elektrický vozík. Potenciál vytřískat z toho slušnou thrillerovou jízdu by tu byl, ale bohužel vše kosí bezradný scénář, který si s daným námětem vůbec neví rady, čímž zabíjí téměř všechny náznaky nějakého působivějšího napětí. Hlavní hrdinka bojuje většinu času spíše sama se sebou – a se svými sebevražednými sklony – než s krvelačným čoklem a celé je to hlavně o tom, aby si uvědomila, že i přes všechny útrapy a nepřejícnost osudu přece jen stojí za to žít a bojovat proti všem překážkám, které nám život postaví do cesty. Poselství je to možná hezké, ale ve filmu, kde hrdinku v jeden moment napadne vzteklinou nakažená CGI fretka, se trošku míjí účinkem. Navíc je to i přes krátkou stopáž často nezajímavě natahované a nezáživné. ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama