Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack Favor je texaský dlouholetý šampion v rodeu. Jeho osud se změbá v roce 1967, kdy v sousední Louisianě řádí dvojice nelítostných zlodějů Vernon Kelly a Chester Anderson. Recidivista Anderson zvlášť brutálním způsobem zabije pro čtyřicet dolarů starý manželský pár a po svém zatčení před okresním státním zástupcem a zástupcem šerifa označí za vraha Jacka Favora, kterého náhodou potkal cestou. Zabiják Anderson se dostane na svobodu, zato rodeového šampiona ovlivněný lousianský soud odsoudí k doživotí. Favor je převezen do věznice Angola, kde si odpykávají trest nejtěžší zločinci. Jeho mladá manželka se ale rozhodne, že svého nevinného muže dostane na svobodu. Louisianský okresní státní zástupce a soudce byli v Jackově případu obžalováni z křivého svědectví. Dovolávali se své nevinny a trestní stíhání bylo po čase zastaveno. Vernon Kelly zemřel ve vězení a Chester Anderson si stále odpykává trest za vraždy. Jack navštěvoval věznici v Angole a pracoval s tamními trestanci až do své smrti. Děti manželů Favorových usilují o to, aby Jack Favor zaujal místo v kovbojské síni slávy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Diamant 

všechny recenze uživatele

Krásny film podľa skutočnej udalosti! JE STRAŠNÉ, ŽE SA DO VÄZENIA DOSTÁVAJÚ AJ NEVINNÍ! Je krásne, keď sa nájdu ľudia, ktorí vytrvalo bojujú za ich oslobodenie! Texaský majster v rodeu Jack Favor je takto neprávom uväznený a jeho úžasná manželka sa za žiadnu cenu nechce vzdať ani jeho, ani boja za jeho oslobodenie! Samotný Jack sa snaží aj o zlepšenie vzťahov vo väzení. ()

Glance8 

všechny recenze uživatele

Moc příjemnej film podle skutečné události.Žádnej oskarovej velkofilm, žádný přehnaný finance, žádný známý ksichty!Ne..prostě příjemnej film, kterej neurazí a máte z něho milý pocity! ()

Reklama

Reklama