Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kamarádi Pete a David jedou do Mexika pro auto, které tam Petův strýc zanechal svém synovci. Volkswagen brouk - Herbie - na to sice nevypadá, ale zdá se, že by mohl hravě vyhrát Velkou cenu Brazílie, kam oba mladíci směřují. Ve městě jim ale ukradne peněženku Paco, sirotek a příležitostný čistič bot, a tak se ho napřed pokoušejí najít. Paco ale ukradne peněženku i muži jménem Prindle, který má se svými kumpány plán, jak ukrást zlatý poklad Inků. Má film, na kterém je místo, kde by měl poklad být. A právě tento film ukradl s peněženkou malý Paco. Má tedy teď v patách už několik pronásledovatelů. Paco se nakonec před Prindlem ukryje v kufru Herbieho a dostane se tak na loď směřující do Panamy. Pete a David se na palubě seznámí s energickou dámou v nejlepších letech Louise a její neteří Melissou, doktorkou historie. Herbie mezitím v podpalubí pomůže Pacovi, kterého kapitán zavřel do klece, dostat se ven a ujíždí s ním po palubě. Rozhořčený kapitán, námořník tělem i duší, vyžadující bezpodmínečnou poslušnost, ho nechá za trest hodit do vody. Herbie, kterému malý Paco říká Ocho a kterého považuje za kamaráda, mizí ve vlnách. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

helloween93 

všechny recenze uživatele

“Throwback Thursday #64” - Série s VW Beetlem přezdívaným Herbie mě úplně minula, tak jsem alespoň viděl čtvrtý díl, který po zklamavších tržbách i recenzích sérii na víc jak 20 let ukončil. Byla to celkem fajn rodinná komedie s místy zajimavými a místy archaickými triky poplatnými době. Viděno na Disney+. 3* ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, nevím, co si mám o tomto filmu myslet, sand jen, že není pro dospělé, ale pro zvídavou neohraničenou fantáziu dětí... ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Herbie je prostě taková vyrovnaná série. Na žádný díl se extra netěším, u každého dílu se chytám za hlavu jaká je to infantilní kravina a stejně se u toho pokaždé skvěle bavím. Tentokrát jsme v Jižní Americe, kde trojice přitroublých mafiánů chce ukrást zlato Inků a do cesty se jim plete plejáda potrhlých postaviček - dvojice mladíků, sexuchtivá tetička s nerdy neteří, nervní kapitán a k smrti roztomilej klučina, který se s Herbiem skamarádí a díky němu je to vyloženě dětský film. A všichni jsou sympatičtí, děj uhání dopředu a Herbie řádí na lodi nebo v geniální scéně zápasí v býčí aréně :) Takže počtvrté pitomina, ale zábavná na 3*. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +rád bych řekl že Herbie, -nevyužitý potenciál, slabý děj, herci/// Tak v tomto případě se Herbiemu nezadařilo. Začátek i některé momenty vybízeli k pěkné dějový línii, která se ale vždy stočila tím nejednodušším způsobem. Určitě se rád někdy podívám na ten prostřední film (Herbie jede Rally) stejně tak i na ten úplně první. Brouka mám prostě rád, jen tenhle film se moc nepovedl „Proč mu říkáš Osm když je to číslo 53?“ „ No 5 a 3 je Osm“ :-( /// Celkem 48%/// ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama