Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kanadský Montreal je novým domovom talianskej rodinky. Dcéra trávi všetok svoj voľný čas u psychiatra a syn rozmýšľaním o tom, ako im povie, že je gay. Lepšie než doma sa cíti v spoločnosti svojho kamaráta, ku ktorému sa presťahuje... (oficiální text distributora)

Recenze (32)

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Asi bych ocenil, kdyby to byla čistá komedie, ideálně odvyprávěná zrychleným krejzy italiáno tempem mladíkovi na lince důvěry. Ten začátek mě dost bavil, pak přijde pomalejší romantičtější část a měl jsem problém si zvyknout. Potom teda přistoupím na rozházenější styl hry, nicméně už je to přiliš mělké. Spoiler - vynechal bych pasáže gay-městečka, sestru oženil s psychologem a ze svatby udělal pořádnou komedii. Takže tři hvězdy za nadprůměr, kterému přece jenom něco chybí, ale zároveň má velkou italskou sílu :). ()

Biggles 

všechny recenze uživatele

Komedie o italske rodine, ktera se pristehovala do kanadskeho Montrealu. Tam se jim narodi dve deti. Zatimco rodice jsou tradicni italove, jejich dcera navstevuje psychiatry (s tim, ze u kazdeho vydrzi pouze jedno sezeni) a syn je gay. Synacek se odstehuje od rodicu ke svemu kamaradovi z detstvi a daji se dohromady . Po urcite chvili se mu znelibi zivot v utajeni a rozhodne se, ze to rodicum oznami i pres odpor sveho pritele. To by bylo k zapletce. Rekl bych nadprumerna komedie ve ktere je nekolik opravdu dobrych scen. Hlavne v prvni puli jsem se bavil opravdu hodne, v druhe pulce trochu ztraci dech. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* spojení zábavy, coming outu a horkokrevné italské mentality jsem už víckrát viděl, ale evidentně to k sobě pasuje a vysledky jsou potěšující. Příběh nepůsobí křečovitě a trapně a herecké výkony to nekazí. Co víc si přát od lehké komedie - pobaví.a proto doporučuji. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Pravá italská...:) Svěží, bláznivý, zábavný a mile vtipným způsobem vyprávěný příběh o jedné (ne)obyčejné taliánské rodince. Fešný Luke Kirby nám prostřednictvím svého vyprávění předkládá náhled do svého života a jeho horkokrevné rodiny, jejích vztahů a prudkých charakterů, zejména obou rodičů. Skvělý Paul Sorvino a Ginette Reno a také Mary Walsh coby matinka jeho přítele. Zároveň skládám poklonu jejich fenomenálnímu dabingu v podání Oty Jiráka, Jany Bouškové a Simony Stašové. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama