Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 2104. Předchozí století byl svět pustošen válkami a katastrofou. Radiace zbarvuje oblohu. Červená chemická mlha halí rozlehlou zemi bez života. Vláda neexistuje. Civilizace se vrátila k feudálnímu zřízení a vojenskému právu. Vítejte v nové realitě! Na místě Spojených států známých jednoduše jako Pustina si mocní samovládci založí provizorní království, která utlačují a zotročují ty, co přežili 21. století. Kromě pár odvážlivců Ryana Cawdora, jeho krásné dívky Krysty Wroth, nebezpečného J. B. Dixe a teenagera, albína Jaka Laurenta, kteří jsou nadějí pro znovuzrozenou Ameriku. Od přirozenosti kočovníci se tito hrdinové toulají Pustinou a vyzvou k boji každého, kdo by jim chtěl vzít jejich svobodu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Co dodat, zbytečný film.. kamera příšerná jak kdyby na ní vylily kafe.. hlavní hrdina dement, celej film je orandžáda. Konec směšný.. ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, zda to byl úmysl či jen čirá náhoda, ale hlavní hrdina téhle sračky mi silně připomínal jiného frajera a to Snakea Pliskena... Ale to je jediná věc, která mě na tomhle silně nepovedeném post-apokalyptickém sci-fi zaujala... Jinak nuda, šeď a naprostý amatérismus... Nic, co bych měl kdykoliv vidět znova... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Já jsem věděl že na film od režiséra celkem zpackaného Svatýho hříšníka nemám koukat. Ale nedalo mi a řeknu to Pustina je takovej sranec že se v tom nemá cenu hrabat. Cokoliv na tomhle filmu je špatně od herců(příšernej Spano, ale naopak sexy Lords.) Po neuvěřitelně stupidní příběh až po kokotský prostředí. tragedie. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Nikdo neví, kdo první vystřelil. Nicméně se další a další bomby valily jako lavina, az svět jako ho známe zemřel. Nový svět je radioktivní krajina, s malými ostrůvky "civilizace". V jednom takovém "panství" jeden z bratrů s pomocí své macechy zabije svého otce, jednoho bratra a druhého zraní.. Ten se po dvaceti letech vrací zpět, aby se pomstil. Postapokalyptické béčko, které bezostyšně vykrádá podobně laděné filmíky (MadMax, apod). Kromě již zmíněné krajiny není na filmu nic moc zajímavého, téma pomsty je starší než lidstvo samo, herci také nejsou nikterak mimořádní,.. Filmeček tak na jedno podívání.. ()

Micka 

všechny recenze uživatele

Když jsem ten film - čistě podle názvu našel - tak jsem se na něj začal moc těšit, protože jsem fanda všecho "post-apo". Jaképak bylo moje rozčarování a smutek když jsem film shlédl. Ano film se odehrává v radioaktivní pustině (za to je ta jedna *),ale jinak to je hrůza hrůz. Všechny post-apo fandy proto důrazně varuji: Nekoukejte na to, budete nevýslovně sklamáni. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama