Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Crawldaddy (Mary Jackson) a jej dve podarené deti (Scott Spiegel) a Violet (Susan Rothacker) cestujú krížom-krážom po USA a venujú sa svojmu netradičnému koníčku. Na svojom aute, ktoré je súčasne aj pojazdnou garbiarňou, vyhľadávajú svoje obete, ktoré zavraždia, stiahnu z kože a z tej následne vyrábajú výrobky, ktoré predávajú. Keď sa im na jednom takom záťahu pokazí auto, pomôže im mechanik Tom (Lester Clark) s manželkou Whinnie (Barbara Katz-Norrod), netušiac, akému nebezpečenstvu sa práve vystavili... (beso74)

(více)

Recenze (2)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Rozverná splatter komedie, na níž pobaví undergroundové gore. Nůž, kladivo, sekyra, mačeta, nechybí střeva ven a bajonet v krku. A možná nejzábavnější je rozstřílení na hadry. Celé je to roztomile švihlé, a kdyby se méně žvanilo, tak bych i hodnotil výše. Závěr je výživný přesně v duchu - možný spoiler - nikdo to tu nepřežije. Vážně tuhle svéráznou taškařici brát nelze. A přitom vše začíná poetickými záběry na přírodu...ovšem to zlověstné ptačí krákání záhy napoví! ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě srdcovka party filmovejch fanoušků z Ohia, co si chtěli natočit svoji gore variaci na Texaskej masakr motorovou pilou. Levná amatérština, která překypuje nadšením, má slušnej drajv, je zábavná, neustále diváka zahrnuje dalšíma a dalšíma WTF scénama a čiší z ní láska k filmařině. Zkrátka, jak jsou v jednom filmu pospolu Scott Spiegel a J.R. Bookwalter, se mnou můžou okamžitě počítat. ()

Reklama

Reklama