Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blake Gardner trpí utkvělou představou, že ho po celý život někdo sleduje jako ve filmu. Mladá terapeutka Elizabeth se mu pokouší pomoci. Mnohdy je ale snazší uvěřit, že všichni jsme opravdu filmovými hvězdami… (oficiální text distributora)

Recenze (2)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Netuším, kolik Jeremy Sisto hrál a ještě bude hrát psychopatů, ale po Odpočívej v pokoji a Skrýši je jeho Blake Gardner daleko nejroztomilejší marod, jaký kdy na psychoterapii chodil. Svou terapeutku zve "objektem zájmu" a neustále se obrací ke "svému publiku" - do pomyslné kamery. Jak jde čas, tak jistotu, že mu solidně ale mile hrabe, vystřídá otázka, jestli jeho vnímání světa a pojetí lásky není ve své prostotě docela osvobozující. A inspirující! ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

tento film má vše, co má pořádný film mít.. hlavního hrdinu - sympaťáka každým coulem, kterému prostě musíte fandit.. parťáka - afroameričana v havajském oblečku (klišé:-), který má nárok na nějakou tu "svojí chvilku", ale nesmí mít smutnější osud, než je ten hlavního hrdiny.. dále pak objekt zájmu - v tomto případě se jedná o krásnou psychoterapeutku, která by se měla samosebou do hlavního hrdiny zamilovat (elizabeth? já mám i jméno?:).. pak je tu padouch - padouch ze všech padouchů nejstormarovatější, který krade lidem jejich obecenstva.. no a pak jsme tu my (vy, oni..), prostě obecenstvo.. hlavní hrdina není cvok, hlavní hrdina je jako každý z nás, jako my, vy, oni. je to obyčejný kluk, který má svůj svět a hlavním hrdinou na filmovém plátně nejspíš nikdy nebude díky své průměrnosti.. a tady jsme přátelé u jádra pudla.. o nás se filmy nikdy točit nebudou, páč jsme průměrní. jenže i to je jen zdánlivý pocit.. pokud nejste průměrní pro jednoho jediného člověka na světě a pokud vaše sny nejsou průměrné, ani vy takoví nejste a hlavním hrdinou budete! možná né na filmovém plátně, ale rozhodně na plátně vašeho života.. ano.. jste hlavním hrdinou.. vy.. i vy a vy.. a vy také.. tímto bych chtěla poděkovat svému obecenstvu.. vidím vás..;) ()

Reklama

Reklama