Reklama

Reklama

Zkurvená noc

  • USA 11:14 (více)
Trailer

Obsahy(1)

V malém městě Middelton jede mladý muž ve svém autě, značně posilněn alkoholem. Rána, prasklé přední sklo, mrtvola. Ve strachu zabalí mrtvolu a schová ji do kufru auta. Přijíždí mladá žena s úmyslem pomoci a zavolá svého dobrého přítele, velitele policie. Jelena tu někdo srazí každou chvilku. Policista přijíždí a požaduje otevření kufru auta. Jak sám pozná, jelen to určitě nebude. Mladík, pronásledovaný policistou, se dává na útěk a mezitím z policejního auta vybíhají další dva zadržení jedinci. Následuje spletenec situací, které divákovi dovolí pochopit celý děj až v případě, kdy uvidí všechny události z různých úhlů. (MiD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Parádní adrenalinová, zábavná a vtipná jízda seskládaná inteligentním puzzle. Byť je zápletka celkem jednoduchá, stane se incident, který je převyprávěn pěti odlišnými perspektivy, ovšem ten progress je zde velmi účinný a šokující, kterému se i daří diváka držet v napětí a v neustálé zvědavosti. Tyhle hry s divákem jsou super a baví mě. Tolik ironie pohromadě jen tak neuvidíte. Díky Quentinovi za super tip. 80% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Támhle na ulici leží lidskej penis. Někdo by ho mohl hledat." 23:14h je nebezpečnej čas. Když tou dobou sedím za volantem, tak zastavím a minutku čekám. V tuhle dobu totiž z mostu padají mrtví chlapi, nechávají se srážet nevěrný holky a občas proletí vzduchem ufiknutej penis. Zkrátka nebezpečná část noci. Zkurvený noci, ve který platí Murphyho zákony naprosto dokonale. Já jsem se přitom bavil mnohokrát a taky jsem zpozoroval zvláštní úkaz. Ačkoli jsem hodnej kluk a snažím se lidem pomáhat, tak tady jsem nelitoval nikoho. Všichni šli svýmu neštěstí naproti a proto se osudu a scénáristovi rozhodně do cesty nepletu. A taky už nikdy nebudu souložit na hřbitově opřenej o náhrobek. Není to tak bezpečný, jak to vypadá. ()

Reklama

RAiken 

všechny recenze uživatele

Ano, přiznávám, že je to roztomilé, vtipně vykonstruované a setsakra černé, tak jak to máme my fajnšmekři rádi. Tak tohle všechno si řeknete na začátku filmu, kdy zjistíte, oč tu ksakru běží a jak se to všechno sebíhá z různých kolejí k jednomu nádraží a k jednomu zásadnímu momentu, a to přesně v 11:14. Jenomže, tak jak dále nudně poskakují analogové ručičky hodin, tak i vy se budete nudit, neboť to, co už víte, uvidíte znovu, co nevíte, za chvilku zjistíte, a to, co jste zjistili, vlastně už dávno víte nebo už jste viděli – chápete? Ne? Tak to nevadí, celá věc bude totiž brzy vyřízena. Stopáž je totiž víc než roztomilá a vlak přijíždějící v 11:14 to nebere oklikou. Cestou se možná pobavíte u několika scén, které výtečně udržují pozornost, abychom po cestě neusnuli, v zásadě ale stejně podřímnete, alespoň do doby, kdy se seznámíte s Hilary Swankovou, roztomilou to rovnátkovou žábou, která dává filmu pomyslné „koule“. Zbytek je nuda přinášející však 2 zcela zásadní ponaučení: Nikdy nečurejte za jízdy z auta a nikdy nevěřte svý holce... :-) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tento film od (pro mě) naprosto neznámýho režiséra mě hodně zaujal. Nečekal jsem žádný zázraky a nakonec jsem se skvěle bavil od první do poslední minuty. Mam prostě rád černej humor a taky mam rád filmy, kde děj tvoří několik do sebe propletenejch mini-příběhů. Hodně mi to připomínalo Go. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Vcelku originální pojetí, kdy film přibližuje několik různých nápaditých dějových linií, protínajících se v okamžiku autonehody. Protože jednotlivé příběhy zaberou vždy jen okolo čtvrt hodinky, film příjemně odsýpá. Postavy jsou zajímavé, některé linie fakt dobré, některé dobré a zbylé ujdou. Temnotu atmosféry a nálady osudové noci chvilkami rozeženou náznaky humoru, jenž s otevřenou náručí nevítám, a tak by se ještě našel prostor na zlepšení. Největším kladem a přínosem zábavy tak zůstává rychlý sled změn prostředí i postav, který dodává fajn spád. Podobnou povedenou protínačkou osudů je To co dýchám. Alternativa: Air I Breathe. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V roku 2019 bol herec Henry Thomas skutočne zatknutý za jazdu pod vplyvom alkoholu, tak isto ako postava Jack, ktorú stvárnil vo filme. (ShortyIC)
  • Postava Buzzy byla podle původního scénáře muž. Když si ho Hilary Swank přečetla, byla touto rolí nadšená. Přemluvila Grega Marckse, aby scénář přepsal, aby ji mohla hrát. (don corleone)

Reklama

Reklama