Reklama

Reklama

Dobré úmysly

  • Argentina Las buenas Intenciones (více)
Trailer
Argentina, 2019, 86 min (Alternativní 83 min)

Obsahy(1)

Počátek 90. let minulého století, Buenos Aires. Amandě je 10 let. Má dva mladší sourozence a rozvedené rodiče Gustava a Cecilii. Děti tráví každý druhý víkend v chaotickém domě svého otce. Je to muž, který si užívá života se svými třicetiletými kamarády, a také ženami, jež přicházejí a odcházejí. Gustavo pracuje v obchodě s deskami, který vede se svým přítelem Néstorem. Stále více se však opožďuje s placením alimentů své bývalé ženě, a tak se Cecilia rozhodne přestěhovat se svým novým partnerem a třemi dětmi do Paraguaye, kde na ně čeká vidina lepší finanční budoucnosti. Gustavo takový plán nemůže odmítnout. Amanda je však mnohem přízemnější než její otec, a když odhalí matčiny záměry, vymyslí způsob, jak zůstat s Gustavem v Argentině. Teď už jen zbývá, aby na to přistoupil i její otec. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Marigold 

všechny recenze uživatele

Hřejivý pleaser o dospívání v rozdělené rodině s otcem, který má sice dobré srdce, ale v nitru je to nenapravitelný punkáč. Vyprávěné s lehkostí, která místy přechází do povrchnosti, tak nějak nekomplikovaně milé, jak se na festivalovou člověčinku patří... ale zároveň snadno zapomenutelné, jako nějaký druhořadý punk rockový šlágr. ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná stupidita, snad po všech stránkách. 10%/1* za původní nápad scénáře, za pár herců (hlavně za Amandu) a za pár minut na konci, kde to bylo chviličku o něčem. ()

Reklama

Galerie (11)

Související novinky

10. ročník Festivalu argentinského filmu

10. ročník Festivalu argentinského filmu

14.10.2021

Velvyslanectví Argentinské republiky ve spolupráci s pražským kinem Lucerna organizuje letos již 10. ročník Festivalu argentinského filmu Cine Argentino. Uskuteční se ve dnech 14. - 18. října v… (více)

Reklama

Reklama