Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente je nacionalista, rasista, egoista, alkoholik a ex-policajt, který po nocích poslouchá rumbu a jezdí ve svém starém Seatu. Žije se svým starým otcem, kterého nutí žebrat na živobytí. Torrente se zahledí do atraktivní Amparity a seznamuje se s jejím bratrancem, zkrachovalým prodavačem ryb. Může si vůbec Torrente získat přízeň Amparity? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

I když je tahle čtyřka bez pochyby solidní, nemohu se ubránit dojmu, že jsem přece jen čekal něco maličko víc. Možná to bylo přehozením dílů, možná jen dnešním hektickým dnem v domově důchodců, každopádně tohoto Bouřliváka budu mít zafixováného zatím na stříbrném stupínku. Jak se bude měnit pořadí a kdo nakonec získá stupně vítězů, to si řekneme milí a drazí až za několik dnů či týdnů. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Češi mají Majsnera, tak Španělé mají Bouřliváka. Oba jsou totální dementi. Rozdíl je v tom, že my se za něho stydíme, ale oni ho hrdě prezentují světu. Torrente je totiž kultovní záležitost plná amorálností, buranství a urážek všeho možného, která je absolutně nevhodná pro diváky ze současné hysterické společnosti. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

tak tohle taky nebude můj šálek kafé. Humor na úrovni pana účetního a tady je navíc akce a arogantní Torrente jde za svým přes mrtvoly. Na 2 hvězdičky je to tak akorát - sice nepřekvapí ničím, ale aspoň to drží pohromadě a občas jsem se i pousmál. [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Torrente, cesky Bourlivak, je tak neskutecnej dobytek, ze se to jen tak nevidi. Bejvalej policajt, co nema na praci nic lepsiho nez se v jednom kuse ozirat, kazdyho urazet a vyuzivat, navic vyzranej jak hovado a neustale spocenej jak prase. Pulka filmu je o tom, jak se Bourlivak ruzne mota po meste, jednou nekoho urazi, jindy vyuzije vloupacky a sam si nakrade. Druha polovina filmu uz ma precejen nejakej dej a Bourlivak zacne vysetrovat obchod s drogama, v cemz mu pomaha particka vymletejch skoro pubertaku. Sice tu je sem tam nejaka prestrelka nebo honicka, ale celej film stoji na Santiagovi Segurovi, kterej je v roli naprosto dokonalej a diky nemu je neustale cemu se smat. Ale po filmarsky strance se precejen nic extra nekona, takze to da tak akorat ty 3*. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Bouřlivák je jedinej chlap na světě, kterýho nekonečně miluju. Když se ve tři ráno potácím zlitej jak dělo po chodbách Showparku a vykukujou tam na mě děvky všeho druhu, tak místo abych byl rajclej, tak si vzpomenu na Bouřliváka a začnu se chlámat jak hovado a exotická pindička s tangama tak malejma, že by se nedali ani krájet na mě jenom nechápavě zírá. Pak už stačí jen zařvat, "Atléééético, děvky moje milovaný" a má pocta Bouřlivákovi dokonána jest. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama