Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (77)

petero 

všechny recenze uživatele

I keď jednotka je neskutočne svieža záležitosť sem tam som sa i nudil kdežto pri dvojke na nudu nebola šanca. Na to že hneď po roku vzniklo toto pokračovanie je tak prepchané vtipnými scénkami že som sa neskutočne bavil po celí čas a prskal od smiechu. Plešoun a seržantka sú už svoji a na rad prichádza manželská kríza ktorá veľmi trefne spestruje jednotlivé misie. Hlavne tá bitka v reštaurácii nemá chybu... Áno a tú sú tý malí roboti bojujúci proti tomu veľkému... ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Aj toto druhe pokracovanie mi pripadalo tiez na rovnakej urovni, ako jednotka. Ale tu sa tych vselijakych vynalezov a blbostiek vyskytlo viacej, co len film posunulo k blaznivejsej komedii na cele s nasim maskotom Codyjackom a jeho kamosom Samom, ktory sa znova zalubil do nespravnej zeny:) Zaciatok filmu bol asi najviac od veci s tym robotom, ktory sa poskladal, ako nejaky Transformer a strielal po Samovi rozne strely. Aj na konci filmu sa objavil tiez ten isty robot, mozno to bol brat toho robota co bol na zaciatku filmu, to teraz neviem:) Ale tu uz Sam disponoval tiez takymi uchylnymi robotmi, ktory sa pustili do suboja s tym velkym Transformerom:) Samozrejme to vyhral Sam s tym plechavcom:) Dobry magor aj bol ten chlapik, ktory sa vydaval sa agenta FBI. Takychto komickych situacii je aj tu celkom dost, co ma len potesilo, pretoze ja milujem taketo uletene komedie, kde tiez neni nudza o nejaky adrenalin v zilach:) ()

Reklama

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Přesně jak píše Fadko - silvestr 1989, rodina se vypařila na výlet se známými, já osmiletý usedám k dopolední televizi neočekávaje nic nestandardního a tam tohle - pro dětskou dušičku nevlastnící video a zvyklou pouze na produkci té doby a místa naprosto neuvěřitelný nářez plný akce, srandy, kung-fu, robotů a Kodyžaka. Píšíce tyto řádky jsem si vlastně uvědomil, že to byl pro mě osobně první velký záchvěv nástupu svobody ty voe... ! :) ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Ke dvojce mě už bohužel neváže žádná nostalogie, jelikož jsem ji viděl mnohem později. Coby druhý díl samozřejmě servíruje všechno v daleko větším množství. Bohužel i to špatné. Mohla to být klidně jen přehlídka geniálních kaskadérských kousků, jak to vypadá na začátku (absolutně neodolatelných prvních patnáct minut), ale tvůrci se ke své škodě pokusili zase vypotit nějaký příběh. Takže potom následuje nuda a nuda, občas narušená nějakým infantilním úletem. Za pozornost pak stojí ještě finále, ale jednička je prostě lepší. Těm, kdo na podobných zhovadilostech nevyrůstali, bych rád vzkázal: Ruce pryč, pro smilování boží!!! Ostatní to skousnou :-) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí když dojde na hodnocení série Bláznivá mise neprávem posílá hvězdičky prvnímu dílu a přitom viděli tenhle. Tyhle dva díly si totiž prosím není radno plést. TENHLE je plný robotů, soubojů, honiček a hlavně se zde vyskytuje skvělý dabing. Pro mě již od dětství jízda, kterou znám dokonale nazpaměť. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama