Reklama

Reklama

Red Hot Chili Peppers: Funky Monks

všechny plakáty

Obsahy(1)

Hodinový černobílý dokument, zachycující vznik alba Blood Sugar Sex Magik. Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith a John Frusciante na něm pracovali 2 měsíce v jedné hollywoodské vile. Film obsahuje nahrávání songů, fotografování a hlavně rozhovory se členy kapely a producentem Rickem Rubinem. (KlárkaS)

Recenze (9)

decouble 

všechny recenze uživatele

John Frusciante: "It's, it's like I'm in the fourth dimension and somebody is asking me to describe it verbally and that's what the fourth dimension is all about, is no words, no symbols, no images, all pure, real energy and vibrations. And, and if I thought about how cruel of a world this is, I would probably just commit suicide after a while, if that was what I spent my energy thinking about. I would definitely not have any strength left to create music." Uklidňující a zároveň plné energie. ()

Troll 

všechny recenze uživatele

Slušný dokument o přelomové desce téhle funk rockové partičky z počátku 90.let. Snímek je natočen černobíle a překvapije se to k němu vyloženě hodí. Je krásné vidět, jak se nahrávali takové šlágry jako Suck my Kiss, Breaking the Girl nebo i Soul to Squeeze. Ale člověka až mrazí v zádech, když ví jak to v kapele vypadalo o rok a půl později od natáčení BSSM... ()

junxi91 

všechny recenze uživatele

Tuhle kapelu prostě miluji a dokument o natáčení jejich nejlepšího alba je pro mě doslova orgasmem! Tolik pohody, zábavy, šíleností, Johnových řečí o čtvrté dimenzi a o škodlivost masturbace, skrytá místnost na schodišti, duchové, společné holení v koupelně a příběh za nejlepší písničkou Under the Bridge mi způsobuje takové potěšení, že ani mlácení vystavujících se čubek na IG kusem salámu se tomu nevyrovná! ()

Hoonza 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument, který ukazuje, jak probíhalo natáčení nejslavnějšího alba od RHCP. Jako obrovské mínus vidím krátkou stopáž (60 minut), mohlo tam toho být za tu cenu (cca 600) MNOHEM víc ()

rhcp44 

všechny recenze uživatele

Nemohu jinak!!! Jednoduše povinnost pro každého RHCPfan. V zásadě nepřínáší nic nového, ovšem o to víc nás dokument vtáhne do kuchyně této kapely. Zvýšený výskyt zápichů!!! ()

benyy 

všechny recenze uživatele

Hodinový čiernobiely dokument o vzniku albumu Blood Sugar Sex Magik.Poznámka:samozrejme tam nehrá len Flea a Gus van Sant ale aj ostatní členovia skupiny + celá škála priateľov ()

Reklama

Reklama