Reklama

Reklama

Recenze (4)

SamVimes

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách amatérská dokumentární práce. Nic víc než slepenec nahodilých zákulisních scén nevalné technické kvality, v nichž se často ani neobjevují samotní Stouni. Alespoň že tam jsou záběry z vystoupení. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Divoká a nezřízená oslava života (na rozdíl od smrtí a zmarem nasáklého koncertu v Altamonte). It's only rock 'n' roll, but I like it. A pak ještě: Nemůžu se ničeho nabažit (což je celkem přirozené). ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

Všechno, co jste kdy nechtěli vědět o Rolling Stones, nebo vám to bylo celkem ukradené. Tenhle dokument, nebo spíš takový kompilát šokujících scén ze zákulisí (přičemž toho nejvíc "šokujícího" se Stoni většinou aktivně nezúčatní) nemá zaujmout svou mizernou kvalitou, jako spíš oslnit obsahem. Taková autobiografie Billa Wymana podle mě tenhle účel splňuje daleko lépe. Must-be-seen movie ani ne tak pro fanoušky, jako spíš pro odpůrce Stones. Vůbec se nedivím reakci Rollin Stones na tohle dílko, já bych se taky cukala! ()

crjules 

všechny recenze uživatele

Film je dokumentem ze zakulisi koncertni snury Rolling Stones po USA. Sex, drogy a rock'n roll v tom nejsyrovejsim ,realnem podani. Filmova rarita, v podstate brak, nicmene pro rockoveho fanouska zajimavost a pro fandu R.S. vec, co musi mit. ()

Reklama

Reklama