Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (260)

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Je pátek. Měsíc květen. A duklák neví do čeho píchnout. Mám v zásobě asi 1000 filmů, které jsem neviděl a skočím na "špek" paní Nově. Která hlásila "budeme vysílat super film". Po zhlédnutí konstatuji. Neskutečná šílenost. Už dlouho jsem tak nebyl přesvědčen o odpadu. Vystudovaná blondýnka, no kdo to kdy viděl?:-) Film je protkán trapnými scénkami, které u vás vyvolají nevolnost. Po skončení snímku jsem si musel přečíst o čem to vlastně bylo!!! Nerozumím tomu, jak někdo mohl dát více než jednu hvězdu. To jste fakt tak padlí na hlavu? ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Míra debility stoupla do závratných výšin, ta napudrovaná kráva, která v kabelce nosí nějakou paviánem mixnutou variantu čivavy, by zasloužila zakonzervovat v aspiku a podávat jako předkrm předním představitelům Talibanu, aby zkapali krutou, psychicky náročnou smrtí, protože inkubační doba při požití téhle trapárny je zatraceně krátká........... ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Hrůza!!!! Bez nadsázky, ještě jsem snad neviděl film založený na tak stupidní zapletce, jako je tento! Jednička Blondýnky byla příjemná zábava, kde scénáristi nechali hlavní představitelku projít určitým vývojem, aby se z blbounké holčičky stala poučená a vyzrálá právnička. Nic naplat, ve dvojce se asi uděřila do palice, protože je stejně blbá jako na začátku jedničky... Ufff, ještě teď to rozdýchávám - strašlivý scénář, spousta stupidně trapných scének a dialogů, naprosto převídatelný děj = film, který neměl nikdy vzniknout. ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Lepší? - v žádném případě, Odvážnější? - jak se to vezme a Blonďatější? Tak to na stoprocent, pokud vezmeme jako fakt to, že mají být blondýnky opravdu neskutečně dementní postavičky. Ale na druhou stranu já bych toto zprození čehosi tas až tak nezatracovala - a ta její čtyřprocentní krysa - pardon pes - no odpad si myslím zaslouží jiné hovadinky. ()

eMeMko odpad!

všechny recenze uživatele

A je to tady, po dlouhé době jsem zhlédl něco, co můžu s klidem ohodnotit jako odpad. Pokud mi u předchozího dílu hodinka a půl utekla jako voda, tady to bylo naprosté utrpení. Děj se neuvěřitelně vlekl, herecké výkony byly strašné a hlavní zápletka s čivavou mě donutila k přemýšlení, na čem všem Kate Kondell jela, když psala tomuto “zázraku” scénář. Více k tomu asi nemám co dodat. Za vše mluví i to, že ačkoliv mě má žena první díl doporučovala, od tohoto druhého mě již odrazovala. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • V úvodní scéně s fotoalbem je na fotce malé Elle Woodsové (Reese Witherspoon) s jejím pejskem Bruiserem ve skutečnosti Bruiserova trenérka. (HappySmile)

Reklama

Reklama