Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matka žije poklidný život se svým synem v malém městečku uprostřed hlubokých lesů. Podruhé se šťastně zamiluje do místního policisty. Jednoho dne se ale její synek nevrátí ze školy a ona s hrůzou zjišťuje, že jejího malého chlapečka unesli. Únosci požadují výkupné, které je ochotem zaplatit dedeček. Během vyšetřování vyplouvají na povrch šokující zprávy... (Rodriguez)

(více)

Recenze (13)

5150 

všechny recenze uživatele

Solidní tv thriller, který sice hraje jenom na vážnou notu, má však dotatek dějových zvratů, akce a napětí, takže vcelku příjemně uběhne a nenudí. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Ten televizní look možná snímku ubral akční náboj, ale určitě přidal na civilnosti a tím autentičnosti. Pár bot mě namíchlo, ale od okamžiku "prozření" matky se našlo několik zajímavých scén i chvilek napětí. Docela pohoda na nedělní odpoledne. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Námět o únosu dítěte a následném požadování výkupného je už značně omletý. Televizní tvůrci se však na to tentokrát podívali krapet jinak. Nevytvořili klasický thriller, ale dobrodružný rodinný příběh sledující hlavně počínání onoho uneseného dítěte. Škoda jen, že děj nebyl daleko více rozpracován. Mnoho toho nebylo dovyprávěno či dovysvětleno. Prozrazená identita únosce taktéž nepřekvapí. Podivná je však jeho změna chování. Tady tvůrci trošku přestřelili. A tak tu máme snímek bez napětí a bez akčních scén, který nedopadl nijak zle. Plynulé poklidné vyprávění nenudí čemuž dopomáhá i skvělá kamera. Jako odpočinkový film postačí. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Největší zápor filmu je v jeho zjevně lacině televizním hávu - jak květina z plastu, prostě to není ono: na vzhledu je znát umělost a nevoní to. Herci svými výkony neohromí, výprava je docela na úrovni, hudba v pozadí je chvílemi otravná navzdory své nevýraznosti. Scénář má slušné okamžiky, ovšem druhá polovina už přináší WTF momentů víc, než je záhodno - např. který únosce položí svázané rukojmí hned vedle ostrého předmětu? Leda debil nebo scénárista. S přihlédnutím k TV produkci lze snímku připsat status lehce nadprůměrného kousku; s velikány světové kinematografie se samozřejmě srovnávat nedá, při takových kritériích jasný podprůměr. Neusnula jsem, takže shlédnu na "Únos dítěte" laskavým okem a ocením sympatickou, ikdyž nešikovně zpracovanou zápletku na 55% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama