Reklama

Reklama

Žít se sebou

(seriál)
  • USA Living with Yourself (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Citově vyprahlý Miles podstoupí v lázních v obchodním centru podivný rituál. Když se probudí, zjistí, že je nahrazen lepší verzí sebe sama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Zatím nikdo? Netflix ukazuje svaly a ve stejný den jako drama od Sodenberga s Meryl Streep vypouští dramedy seriál s Paulem Ruddem. Je to někde na půli cesty mezi epizodou z Black Mirror a nějakým filmem z raných devadesátek s Michaelem Keatonem. A popravdě to není vůbec na škodu. Umně to přepíná mezi odlehčeným humorem a docela palčivými tématy. Rudd si to herecky fakt neskutečně dává a nikdo mi nevymluví, že jeho druhá poloha hlavně ze začátku není inspirovaná Tomem Cruisem. Moc překvapila naprosto neznámá Aisling Bea. A zase jsem rád viděl Desmina Borgese z Youre the Worst. Moc příjemné 4 hodinky a adekvátních 8/10 ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě toho dost. Rudd. Díl z jejího pohledu. Atmosféra, když to celý přešlo do temnějšího modu. Přesto Žít se sebou působí jako hrstka super nápadů, který ale někdo zmuchlal a netrefil se do koše. Chybí mu kyt. Víc vztahovejch analogií, tenze, ale i prostý logiky (situace typu "manželka si nevšimne, že jí v podkroví dupe chlap" nebo časový lapsy v posledním dílu). Potenciálně velká šleha. Bohužel jenom potenciálně. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ne zrovna originální nápad,ovšem poměrně originálně zpracovaný.Ještě snad v žádném filmu/seriálu který se dotýkal klonování u mě nevyvstávalo tolik otázek.Je nevěra když se váš partner vyspí s vaším klonem?Co kdy zabiju svůj klon?a další a další...Rudd je dobrý herec a tady zvládnul obě polohy velmi dobře.Hlavně "originálního" Milese,kterého jsem střídavě litoval a nenáviděl.Snad jen ten konec byl takový prdelní a mohli si ho tvůrci odpustit...70% ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

O seriálu jsem v podstatě nic nevěděl až do této doby, kdy mi ho začal podsouvat Netflix. A nakonec proč mu vlastně nedat šanci, když tam hraje sympaťák jako Paul Rudd a má to neotřelý námět. Původní nápad má rozhodně něco do sebe, a i když se pak vydává jiným směrem, než bych čekal, tak stojí za pozornost. Navíc klade otázky, které mě nenapadlo pokládat. Zvláštní, jak člověk dokáže žárlit sám na sebe. Vcelku mě to pobavilo, jen ten úplný závěr s oznámením trochu zklamal, protože necítím potřebu k další sérii. Body dolů za pobočku FBI, ta byla úplně mimo. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Paul Rudd je super. Ale to je taky jediná super věc na celém seriálu. Já pro něj mám slovo nuda. Od začátku do konce jsem se v podstatě nudila, a přitom jsem se na seriál docela těšila. Celý nápad s klonem a jak spolu soužijí mi přišel hodně dobrý. Ale tohle vracení se v čase z pohledu druhé postavy funguje jen tehdy, když se tam opravdu něco děje. Takže za mě herecký výkon Paula 1 i Paula 2 paráda, každý si zaslouží hvězdu, čili dokupy 2*. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (1)

  • Miles Elliot v seriáli niekoľko krát spomenie, že sa narodil v New Jersey, rovnako ako jeho predstaviteľ Paul Rudd. (belinko)

Reklama

Reklama