Reklama

Reklama

My z Kačerova

(seriál)
  • Česko Kačeří příběhy (více)
USA, (1987–1990), 36 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Ron Jones

Hrají:

Alan Young, Russi Taylor, Chuck McCann, Terence McGovern, Frank Welker, Hal Smith, Hamilton Camp, June Foray, Peter Cullen, Tress MacNeille, Kathleen Freeman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Strýček Skrblík a jeho tři synovci, Dulík, Bubík a Kulík. Kdo by neznal tyto kačery z Kačerova? Když Skrblík, lakomý milionář sídlící v honosné vile, zrovna nestřeží své peníze před zákeřnými Rafany, vydává se na výpravy za dalším bohatstvím. A jeho malí synovci mu v tom pomáhají po boku Rampy McKváka. Proti nim ale stojí dva silní protivníci, Magika von Čáry a kačer Hamoun. Jejich výpravy ale vždy dopadnou dobře a doma na ně už čeká paní Čvachtová a samozřejmě čas od času hostující kačer Donald. (Zoiberg)

(více)

Recenze (608)

MrMar 

všechny recenze uživatele

Důvod, proč jsem jako dítě každou neděli vstával už před osmou. Chytlavá úvodní píseň, výborný dabing(dnes mi přijdou animáci dost odbytí), ale hlavně skvělé příběhy-akční, hororové, detektivní, komediální prostě všehochuť, která ani postupem času neztratila úroveň. Úplně nejraději jsem měl indianojonesovské pátrání po pokladech, ke kterým se hrdinové dostávali letadlem Rampy MacKváka :-) ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Nic nevidim. Nevim kam letim... Je fakt, že dřív mi to taky nevadilo!" "Rampo, nemáš tu kde přistát. - To je dobrý, pane Skrblíku… stejně mi došlo palivo!" "Ty bys ty kameny odklízel až do konce života! - Možná i dýl..." Spolu s Gumídky, Letohrátkami a Rychlou Rotou je to část mého dětství před televizí. Ovšem Kačeři z téhle čtyřky byly asi nejlepší. Nejen díky příběhů, které byli tajuplné a děsuplné, ale taky byly plné humoru s hlášek. Navíc Skrblík a jeho synovci jsou sympatické kreslené postavičky. Nemluvně o Rampu McKvákovi, který je asi zaručeně nejoblíbenější kreslený charakter. Původní dabing je nenahraditelný a je vidět, že i po tolika letech to neztratilo téměř nic ze svého kouzla. Dnešní pohádkové kreslené příběhy tomu nesahají ani po kotníky. Naopak se krčí v koutě a tiše závidějí. Kačeří příběhy jsou nadčasovou zábavou a nejedna hláška to dokazuje. "Lupiči! Zloději! Politici!" Zkrátka a dobře tuhle Kačeří partu jsem si s oblibou pustil i teď a zjistil, že stále baví tak jako kdysi. Už se docela těším na to, jak to jednou bude bavit i další generaci dětí. Viděno prvních 50 epizod. (91 %) ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Legendární seriálová pecka a rozhodně vrchol tvorby studia, která provázela dětství hned několika generací, která mě kdysi okouzlila dobrodružstvími á la Indiana Jones, i na odkazy vůči němu mnohokrát dojde, a dnes zase svojí formální stránkou, když si důsledně pohrává s estetikou starších disneyovek a aktualizuje ji.. Po dlouhé sebereflexivní úvaze nedokážu jmenovat další projekt, jehož síle nostalgie bych dnes ještě podlehl, zvlášť s takovou chutí.. ()

chamba 

všechny recenze uživatele

Najkrajší kreslený seriál, ktorý predbehol svoju dobu. Niektoré myšlienky a hlášky káčerov som pochopil až v nedávnej dobe :))) ako napríklad výrok starého McTátu: "Nemusíš byt pilnejší ale chytrejší" :D:D. Škoda len, že v slovenčine je tento seriál skoro nemožné zohnať, aby som ho uchoval pre budúce generácie... ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Auta, lejzr, eroplán, měs-tem, ví-ří. Nedávno jsem zjistil, že tuhle ikonickou, Čokem nazpívanou znělku, předělali. Zpívá to někdo jinej a má to i jinej text. Asi vypršely práva nebo tak něco. Jako děcko jsem to miloval, Kulíka a Dulíka a Bubíka, a řekl bych, že i v současné konkurenci je to docela kvalitní věc. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (27)

  • Všechny postavy mají buď bílé ruce, nebo nosí bílé rukavice. (vojtaruzek)
  • V původním komiksu Carla Barkse jsou skoro všechny peníze v trezoru strýčka Skrblíka stříbrné a měděné, téměř žádné nejsou zlaté. (HappySmile)

Související novinky

Příběhy z Kačerova se vrací

Příběhy z Kačerova se vrací

17.12.2016

Televizní kanál Disney XD se rozhodl oživit kreslenou legendu. Příští rok se na obrazovky vrátí Příběhy z Kačerova, které se mezi lety 1987 a 1990 dočkaly přesně 100 epizod. Nová verze bude mít… (více)

Reklama

Reklama