Reklama

Reklama

Gravitation

Trailer

Obsahy(1)

„Většina lidí se prostě bojí to tam v životě pořádně poslat," odpovídá Libor Podmol ve filmu na otázku „Proč si lidi nejdou za svým snem?". Vítěz X Games ve Freestyle motokrosu se toho ale rozhodně nebojí, stejně jako osm dalších českých sportovců, kteří každodenně bojují s gravitací. Gravitation není typický dokument. Staví na úspěchu internetových motivačních videií a v devedesáti pěti minutách tak předává divákovi hlavně energii zabalenou v příbězích sportovců, kteří to v životě neměli snadné a jejich sporty nejsou v Česku na nejvyšších příčkách popularity. Spojuje je boj s gravitací, každý na ni má svůj vlastní recept. Po boku Libora Podmola se v něm představí nejlepší český jezdec na BMX Michael Beran, freerunneři Jim Dohnal a Tomáš Zonyga, propagátoři street workoutu rapper Revolta a Adam Raw, Ferda mravenec extrémních sportů Jan Kaňůrek, stunt rider Martin Krátký a parašutista Jakub Pavlíček. Jedná se o celovečerní debut tvůrců Petra Špetly a Denisy Gumbírové s hudbou od skladatele Karla Antonína. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Skvělý dokument o českých sportovcích. Především o Adamu Rawovi, který tu poukazuje na důležitost stravy a pohybu. Ostatní byly též skvělí ! ()

Jocker94 

všechny recenze uživatele

Skvělý a inspirativní dokument. Má v sobě sílu, energii a úžasné myšlenky. Nutí člověka zamyslet se nad svým životem a motivuje ke změně. Děkuji! ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama