Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Max, Samuel a Nicola se o prázdninách vydají na vandr, který se však vyvine zcela jinak, než plánovali. Cestu jim totiž zkříží krásná Viola, mladá zlodějka, jež právě uloupila několik mincí velké ceny a je na útěku před policií i gangstery, kteří se chtějí vzácnosti zmocnit. Viola vezme chlapce jako rukojmí a rázně změní směr jejich cesty. Strach z namířené pistole se však pomalu mění v pohodové dobrodružství, během něhož se do ní všichni tři zamilují a rozhodnou se pomoci jí najít kupce, který by mince koupil. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od toho nečekal, pustil jsem si to jenom jako takovou kulisu při vaření a nakonec jsem to dokoukal celý. Je to taková pohodová road-movie z pohodový letní Itálie a Asia Argento si dokáže získat sympatie asi u většiny chlapů. Jenom trojice těch magorů občas působí na můj vkus poněkud trapně. Jinak začátek, kdy fotr půjčuje synovi karavan, mi strašně připomínal nějakej jinej film, ale nemůžu si vzpomenout, jakej film to byl. ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Je to taková pohodovka ze slunné Itálie, nesmí se u toho přemýšlet a vůbec brát to vážne ... je to skutečně taková barevná kulisa na jedno zkouknutí :-) ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ou, ou ou, Asia Argento mě teda dala pořádně zabrat. Tady je to přesně ten typ holky, kvůli který bych vzal náručí slona, řekl Klausovi, že i on se může zmýlit, šel do ringu proti Rockymu nebo bych napsal do žádosti o vizum do USA, že jsem terorista z Al Kajdy a důvod mého pobytu v USA je nejasný a nejistý, to všechno bych udělal, jen aby si mě tahle mega sexy holka alespoň všimla. Ještě ke všemu tak sympatickou roli tady měla, takovej energickej rapl v minisukni, přesně můj styl. Ovšem i celkově ten film hrozně potěší. Takovej ten typ filmu, co přijde do života, ničím nenasere, vyvolá příjemnou náladu a zase ze života odejde. Na rovinu, těm třem fajn chlapíkům jsem to jejich dobrodružství s Violou, hrozně, ale fakt hrozně záviděl. To byli takový hodný brouci nebo jak jim Viola říkala "moje štěnata" co nedokázali zkazit snad vůbec nic a přitom úplně všechno. ježisí já bych ten film nejradši políbil, fakt :-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ženská s chlapem dokáže zacvičit, to je jasný. Nejenom proto ale dávám takové hodnocení. Ten film si to prostě a jednoduše zasloužil a uživatel Enšpígl nám to tady vyjasnil dost zřetelně. Za to hodnocení může především neuvěřitelně pohodová Asia Argento, ale taky fakt, že se v něm nachází banda kluků, která si to se svými životy žene za výletem a nakonec z toho budou prázdniny s Violou, holkou, která si z nich udělá štěňata strašně snadno. Ale co si budeme povídat, ona by to dokázala s každým. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Chceš píchat? ... Tak počkej venku." No, on to vlastně všechno už napsal Enšpígl. Víc k tomu není co dodávat. Dost mě pobavila hláška Violy (Asia Argento), když říká té slepé ženě, teď si nevybavím její jméno, co ji hraje matka Asii Daria Nicolodi, že její matka je ještě hezčí. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama