Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam (Caitlin Custer), mladá žena hledající práci, si všimne nabídky v místním pohřebním ústavu. Kontaktuje tedy jeho správce s příznačným jménem pana Montgomeryho Darka (Clancy Brown) a stává se jeho novou asistentkou. Při společné prohlídce márnicí vypráví pan Dark několik děsivých příběhů z temné historie města Raven's End a těch, kteří v něm zemřeli. (Hernycztek)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pro mě možná nejlepší povídková žánrovka, jakou jsem kdy viděl. Příběhy jsou seřazené od nejkratšího po nejdelší a všechny mají něco do sebe. Vedle dostatku krve a dalších chuťovek upoutá stylizace, která si ničím nezadá s Burtonem a pozitivem je i všudypřítomný humorný nádech. Herecky překvapivě na vysoké úrovni a Clancy coby vedoucí pohřebního ústavu byl famózní. Spindell svoje kraťasy přetavil do parádního celku a nezbývá než se těšit na to, s čím přijde příště. Pokud se to ponese ve stejném duchu, budu spokojen. 90% ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Víc než Halloweenskej speciál čehokoliv. Clancy Brown byl kurevsky dobrej pohřebák a průvodce celým snímkem, jednotlivé příběhy průměr, ale spíš ten lepší. Jednotlivá spojení i celkové vyznění ok, fakt by 3/5 v rámci tohoto tématu bylo málo. Jako zázrak nečekejte, ale líbilo se mi to dost a vlastně jsem se za ty skoro dvě hodiny nenudil, spíš naopak. Zvolíte li vhodnou chvíli s chutí po takovém snímku, tak Vás nezklame. krásnejch 7.5/10 ()

Reklama

E´Tonno 

všechny recenze uživatele

Konečne som si opäť pošmakoval na kvalitnom poviedkovom horore. Začiatok vyzeral zaujímavo a rozprávač pôsobil dosť pochybne (samozrejme v tomto prípade ide o pochvalu). Prvý "zahrievací" príbeh je kratučký a aj dosť strelený - 3/5. Druhý príbeh zas uvoľnený a naozaj zábavný - 4/5. Tretí bol najlepší a jediné, čo mi vadilo, bola tá umelá maska na konci - 4,5/5. Štvrtý ponúkol home invasion na úrovni - 4/5 a koniec rámcového príbehu ma tiež nesklamal (ale chápem, prečo to CGI niektorým nevoňalo) - 4/5. Hudba v celom filme bola vhodná, žiadny z hercov (podľa mňa) neprehrával a moju najväčšiu výhradu teda smerujem k našim distribútorom - dva roky preč a nič...kde máme DVD/BD? ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na pozadí budovy pohřebního ústavu se stahují temné mraky, blýská se a začíná pršet. Atmosféra akorát tak pro odvyprávění několika bizarních příběhů o těch, co zesnuli nehezky....brutálně...zkrátka chcípli. Ve skříňce za zrcadlem na toaletách se cosi skrývá, kondom rozhodně není přežitek, aby to, co šlo dovnitř, nešlo stejnou cestou ven, eutanazie nemusí být vždy nejlepší řešení, kord když se pro ni rozhodne pouze jeden z partnerů, a na chůvy je třeba dát si pozor, což věděl už W. Friedkin a mnozí další před ním. A pokud je průvodcem Clancy Brown, který bych mohl strašit i nenalíčený, pak je o zábavu postaráno! Hororové antologie mám velmi rád, protože vždy je naděje, že alespoň jedna povídka za to bude stát. Tady je sice nejlepší poslední, ano, zlatý hřeb, ale u porodu se člověk zasměje, až hrozí zástava srdce, a ve výtahu se vyděsí hlavně s vědomím, že ho používá dennodenně. No a chapadla Cthulhu nezklamou nikdy. Fanouškům žánru lze jen doporučit. Tož tak. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době výborná, zábavná a celkem krvavá antologie, kde se každý příběh vyznačuje krásným poselstvím a hlavně poctivým vyprávěcím drivem. První příběh je jen taková předehra o tom, že kdo strká nos kam nemá, čeká ho trest. Druhá povídka o chlapci, který záměrně nepoužije ochranu, byla z celého segmentu nejpovedenější a co si budeme povídat, také neoriginálnější. Takže si zapište za uši, že bez kondomu do ženy nelez, nebo něco vyleze z tebe. Další příběh o muži, který už nemá sílu se starat o svou nemocnou ženu je příběhově sice podle předpisů, ale natočen velice hravě a výtahová scéna je natočena s grácii. Nakonec hlavní příběh, který vše spojuje má zajímavý twist, který jsem osobně nečekal a je poctou třeba takovému Halloweenu. Plný počet a to bezkonkurenčně. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama