Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hvězda rockové zpěvačky osmdesátých let, čtyřicetileté Sloan McBrideové, začíná pomalu zapadat. Jestli nenatočí zázračný singl, kterého se prodá miliarda kusů, pustí ji vydavatelé i fanouškové k vodě. V té době se do její blízkosti vetře snaživá mladičká Jenny. Záhy dostane místo jako její osobní asistentka, ale na první pohled křehké a nevinné děvče se brzy stane Sloaninou noční můrou. Dívenka se totiž hodlá populární zpěvačce pomstít za zruinování pěvecké kariéry své matky, která kvůli tomu spáchala sebevraždu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Mírně podpůměrný thriller, kde tradiční psychopat(ka) mstí (domnělé) staré křivdy na nic netušící oběti. Podobný scénář se s menšími úpravami použil už v desítkách či spíše stovkách filmů a Primadona mezi nimi v žádném ohledu nevyčnívá. Jediným lákadlem a kladem filmu je zralý půvab Jeniffer Beals v hlavní roli zpěvačky procházející krizí středního věku a konfrontovanou poznáním, že už je za vrcholem své kariéry. Herecké výkony a režie sice nejsou extra, nicméně určitý standard si drží a film tak opravdu trpí tím, že je sestaven z mnohokrát použitého materiálu. Celkový dojem: 45 %. ()

Candyman 

všechny recenze uživatele

Včera jsem to viděl v telce a bylo docela good :) Dalo se na to dívat. Klasický, mírně nadprůměrný televizní film s krásnou herečkou v hlavní roli. ()

SFalconJ 

všechny recenze uživatele

Pro mne atipické psycho drama plné nenávisti, pomsty, ale bohužel i chyb. Zde je jedna z nich: Když jede Jeininina šéfová v autě a má poruch, tak v záběru v autě se kouří z kapoty, ale když je záběr na auto z venku, po kouři není ani stopy. Jinak spíše průměrný film s nevýraznými hereckými výkony, ale zase s nepříliš předvídatelným dějem. Hudba provádějící film také není špatná, ale to záleží spíše na vkusu člověka. film je na dvě a půl hvězdičky či na 65%, ale díky slušnému scénáři dávám hvězdičky tři. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama