Reklama

Reklama

Recenze (3)

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby tak hned v první minutě býval přivál vichr z hor a všechny herce i s celým tvůrčím týmem odvál do země zapomnění ... Bohužel nepřivál a neodvál. ()

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Zase jeden poriadny zaberák na môj tráviaci trakt. Keď som to hodnotil, tak to malo 74% (ináč na imdb to má 1.9). Je množstvo hororov, ktoré by si zaslúžili také vysoké hodnotenie, ale tento medzi ne rozhodne nepatrí. Ale veď sa to dalo čakať, hodnotím, čo som nevidel (max. tak poster), šupnem 5ku, nech to má čím viac percent, a chudák Ricci sa môže zblázniť. Partia teenagerov sa zase niekam trepe, a tentokrát ich začne naháňať 150-kilový transvestita s vrecom na hlave, to je mi len pokrok. Ten by normálne mohol vyhrať anketu o najidiotskejšie vyzerajúceho zabijaka všetkých čias. Herci nuloví, kamera otrasná, hudba na piču, napätie žiadne, a ani gore za nič nestojí. Najlepšia však bola švédska angličtina, ale aspoň som dobre rozumel, čo na tom, že si to odniesli moje uši. Oceniť môžem jedine tak zmysel pre humor... poniektorých hodnotiacich. Dobré ráno! ()

filmator 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová teenagerská vyvražďovačka, inspirovaná americkými vzory, zejména Texaským masakrem... Za pozornost stojí... vlastně nestojí. Herci jsou spíš do počtu a tvoří různorodou skupinu postav, do které se může vraždící "freak" s chutí pustit. Splatter triky jsou hodně primitivní, ale nadšení tvůrcům nechybělo. Můžeme zde nalézt i stopy po hodně černém humoru. Rozhodně by se dalo využít jako raritní snímek, který by se mohl promítat na srazu fanoušků hororů, protože ze švédských luhů a hájů jsme zvyklí na filmy trochu jiného ražení :-) ()

Reklama

Reklama