Reklama

Reklama

Vánoční překvapení

(TV film)
  • Česko Veselé Vánoce (více)

Obsahy(1)

Ambiciosní reportérka Mary Maloney pracuje pro televizní stanici KBTS v oddělení životního stylu. Je svobodná, bezdětná, pracuje tvrdě a málokdy si bere volno. Jedinou výjimkou jsou Vánoce, kdy se pravidelně vrací do rodného Vermontu, aby si užila sněhu a zimních radovánek. Letos jí ovšem plány překazí její nadřízený, když ji pověří zvláštním úkolem. Má se pokusit strávit vánoce s rodinou Wallaceových a napsat o ní reportáž. Není to ovšem rodina jen tak náhodně vybraná. Televize si jí všimla, když se jí do ruky dostal dopis, který devítiletá Felicia Wallace napsala Santovi Clausovi a prosí v něm o jediný dárek o který opravdu stojí - dostat k Vánocům novou maminku pro sebe i tatínka. Podle získaných informací maminka zemřela když byly Felicii pouhé dva roky a od té doby žije sama se svým zámožným milujícím otcem Joelem. S dopisem v ruce Mary Joela kontaktuje, ten však nechce o pozornosti médií vůbec nic slyšet. Nakonec ho však Mary přece jen přesvědčí a muž nakonec ustoupí a neochotně souhlasí, aby reportérka zůstala. Že letošní vánoce zdá nebudou stejné ty předchozí se postará také další nečekaný host, podivínský starý muž, který tvrdí, že se jmenuje Les Turner, a díky němuž se trojice začne rychle sbližovat a připomínat si dávno zapomenutou magii Štědrého dne. A tak se zdá, že Vánoce jsou opravdu čas, kdy se přání plní a zázraky se dějí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

freddy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý vánoční film. Respektive vánoční film se zajímavým námětem a velmi překvapivým rozuzlením. Další z řady vánočních filmů, který mne dokázal zaujmout, a přitom se jedná už asi o dvacátý vánoční film v řadě, které jsem zhlédnul během jednoho týdne. V mnohém je tento film stejný jako ostatní, ale přece velmi jiný. A to se mi na vánočních filmech líbí. Porovnávat a srovnávat, a tenhle z toho vychází vcelku dobře. I když se mi to možná jenom zdá, protože jsem z těch vánočních filmů už trochu otupělý. Ať je to jak chce, mne se to líbilo, mělo to dobrý nápad a velmi nečekaný až překvapující závěr. Dávám příjemné tři hvězdičky, protože přece jen mezi nadprůměr to nepatří, možná to je mírný nadprůměr, ale přes ty tři hvězdičky to prostě nepřeleze. Ale já jsem spokojený a dobře se mi na to koukalo a dokázalo mne to zaujmout. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Přesně takový film, který jsem před vánocemi potřebovala. Nenáročný, odpočinkový, příjemný s hezoučkými lidmi a šťastným koncem. Vím, že je trochu z červené knihovny, ale prima jsem se u něj odreagovala. ()

Reklama

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale ty americké vánoční filmy jsou všechny stejné... Děti chtějí matku, bezdětné ženy chtějí dítě, muži chtějí manželku a všichni nejvíc touží po tom, aby jejich stromeček byl nejpřezdobenější a na Štědrý večer chumelilo. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama