Reklama

Reklama

The Other Side

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller / Mysteriózní
Velká Británie, 2012, 21 min

Obsahy(1)

Mladá rodina, tvorená manželským párom Jamesom (Nick Moran) a Rachel (Amelia Warner) a ich bábätkom, býva často veľmi zaneprázdnená, a preto siahne po krajnej možnosti a privedie do svojho domu opatrovateľku na inzerát. Kým jeden z rodičov je príchodom novej "au-pairky" nadšený, druhý si od prvého momentu drží odstup. Sú jeho obavy opodstatnené? (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (4)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Takovéhle hororové kraťasy ano. Technicky slušně zvládnuté, atmosférické, krvavé, strašidelné, na dvacetiminutovku mi to bohatě stačí. Snímek má spád a nehraje si na žádné "důležité", otravné přesahy. Zkrátka hororová zábava jak má být. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Parádní britský hororový kraťas s výborným vizuálem, atmosférou i samotným monstrem. Zhlédla jsem již spoustu hororových kraťasů z různých zemí. Ale mám dojem, že žádné na mě nedokázaly zapůsobit tak silně a vyděsit mě natolik, jako ty španělské a právě především britské a také irské. Mají v sobě jakousi zvláštní esenci, jakou necítím třeba právě z amerických kraťasů. Samozřejmě, výjimky se najdou, ale... zatímco můžu zhlédnout klidně deset hororových amerických kraťasů a nijak to se mnou nehne, tak stačí třeba jenom pár těch britských a jsem odrovnaná a vyklepaná na týden dopředu s pocitem, že na další horor si nějakou dobu budu muset počkat:) The Other Side se s klidem může zařadit mezi ostatní klenoty britské hororové pokladnice. A to i navzdory menším nedostatkům, jako například lehké předvídatelnosti. A co jako? Ostatní funguje precizně, takže si myslím, že je to v pořádku:) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Absolutne súhlasím s 6thSun ( je aspoň vidno, kto ma toho koľko napozerané a kto si môže hovoriť fanúšik ). Má to dobrý vizuál, lenže tá prílišná dávka neoriginálnosti tento snímeček iba zhadzuje. ()

Reklama

Reklama