Reklama

Reklama

Soudkyně sexu

  • USA Sex Court: The Movie
všechny plakáty

Obsahy(1)

Atraktivní smyslná soudkyně Julie chystá ve svém sídle speciální soudní jednání, na které nechá předvolat tři páry s velkými erotickými potížemi. Aby si zajistila potřebné důkazy, vyšle do terénu soukromého detektiva Chipa s videokamerou, a pak už povolává jeden pár za druhým a snaží se vyřešit jejich případ, dosáhnout urovnání vztahů i uspokojení jednotlivých účastníků. Ať už je to flirtující manžel, svůdce hypnotizér nebo lesbička s rozpolcenou osobností, je jisté, že ke slovu přijde nejen soudcovské kladívko. Po vynesení rozsudku se všichni se vrátí domů šťastní a... vyčerpaní. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

anli 

všechny recenze uživatele

Skutecne naivni porno-podivana,kde se o scenari a rezii snad ani neda mluvit.No a herci hraji a opravdu se snazi,co muzou.Kdo pristoupi na skutecne stupidni pribeh,mozna se i trochu,mozna i trochu vic pobavi.Za to a za krasne akterky davam silne erotickych 20%. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Pod dojmem seriálu Doba a život soudce A.K. jsem nějak potkal i tenhle erotický film z kategorie popůlnočních erotických filmů na Nově. Nahatá varianta soudkyně Barbary moc inteligentní není, ve srovnání se stejnými filmy je to trochu odvážnější a nahatější ale nezaujalo to. ()

Reklama

Reklama