Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní milostný trojúhelník tvoří zápletku tohoto "malého" filmu, který však vypráví o velkých citech. Jeho hrdinkou je Eva, jež zná rub i líc milostné vášně. Od dívčích let sní o tom, že získá lásku okouzlujícího Josepha. Stejný sen však vůči ní chová soused, který vlastní malou farmu. Zbožňuje Evu, jíž mladíkova pozornost sice dělá dobře, ale nehodlá jeho city vyslyšet ani opětovat... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

mishka.k 

všechny recenze uživatele

Obyčejný příběh, který prostě jen tak pomalu plyne. Nečekejte žádné vzrušení, ani nijak propracovanou psychologii postav, ta je víceméně jen naznačená. Celkově se mi na filmu nejvíc líbily ty "nevyřčené" scény. Logika není zrovna silnou stránkou hlavní hrdinky, potažmo scénáře, ale ten film má strašně zvláštní atmosféru, kterou umocňuje i kamera a dokresluje perfektní soundtrack. Ve skutečnosti je to film tak na tři hvězdičky, za soundtrack přidávám čtvrtou. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Příjemně retro laděný snímek v tlumených, podzimních barvách. Výborně vybrané lokace, dobrá kamera, sympaticky normální herci. takže divákovi chvíl trvá, než rozpozná, že se dívá na film, jehož scénárista buď nevěděl, co chce říct, nebo měl rovnou o kolečko víc. Chování hlavních hrdinů je nelogické a zkratkovité a reakce vedlejšich postav nesmyslné. Takže po prapodivném konci zůstává otázka: O čem to jako sakra bylo?/26. 12. 11./ ()

Reklama

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Pribeh, ze ktereho cisi zenska ruka - klasicky obraz zeny utesitelky ci trpitelky... a muze, co je na zene zavisly a hodne breci. Ale navzdory temto sablonam se podarilo vykreslit radu intimnich momentu prirozene a opravdove. Jelikoz vsak nezastavam nazor, ze zena nema na vyber a ze se musi nechat vydirat od nervove labilniho chudaka, bylo mi to trosku proti srsti. Presto prijemna podivana. PS: Cesky nazev je vazne tragedie! ()

Allka 

všechny recenze uživatele

Ať žijou český názvy. Komorní, nenápadný, tichý film, který nenadchne, ani neurazí. Hezké a uvěřitelné prostředí, fajn herci, celkem pěkný příběh. SPOILER: Obraz ženy trpitelky, která "musí" být s tím, koho sice nemiluje, ale kdo ji "potřebuje", je sice k vzteku a na první pohled na hlavu, ale je vlastně pravdivý. Spousta takových "chudinek" stylizujících se do tohohle postavení je i dnes. ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Poněkud zvláštní film. Začal jsem se na něj koukat víceméně náhodou, ale po chvíli jsem zjistil, že mě zajímá, jak se to bude vyvíjet dále. Chování Evy není úplně jednoznačně logické, ale v realitě asi nakonec pochopitelné. Ke konci to začne být poměrně dramatické. Přesto mi to připadalo tak nějak nedotažené. Působilo to občas trochu jako TV produkce. Asi to mělo být drama o ženě, která je chycena v nepříjemné pasti lásky a citového vydírání. Příběh sám o sobě dobrý a jasný, a daleko rafinovanější něž naznačuje oficiální text distributora. Nakonec právě příběh sám o sobě byl tahounem filmu. Dalším plusem byla celková atmosféra filmu. Bohužel mám ale pocit, že to drama se na emocionální úrovni úplně zachytit nepodařilo. Myslím, že to herci prostě úplně neuhráli a režisér neurežíroval. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama