Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Clairiss 

všechny recenze uživatele

Nic-neřešící bývalý manžel, jeho nová šílená manželka, puberťačka, co si dělá co chce, nejmladší dítě - syn, co všemu věří, starší dcera, která je namyšlená a myslí jen na sebe a jedna velká , občas hroutící se ženská s rezavými vlasy, co by nejraději novou manželku svého bývalého manžela - zubaře - zabila. Krásná střední cesta mezi běžícími seriály v televizích, něco, co nemusíte přepínat a říkat si "Panebože, ať už ta blbost skončí.". Komické situace a ještě komičtější řešení těchto problémů je skvělé strávené odpoledne u televize. Je pravda, že komediálních seriálů je spousty, ale tento u mne vyniká a nevadí mi stálé opakování jednoho dílu ráno, odpoledne , večer a další den na jiné stanici. ()

U.Tarare odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, co jsem to teď sakra viděl?? Kdyby to aspoň dávali v jinej čas, takhle jsem při obědě málem flusnul na televizi knedlík, jak mi z toho bylo šoufl. Během 30 minut jsem nepřišel na jedinou věc, které bych se mohl zasmát. Jak tu napsal freddy, ať nehodnotíme seriál dřív než uvidíme více dílů, tak neboj, tahle trapárna mi pokazila nejeden oběd. ()

Reklama

TheGunner odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl že když je to sitcom tak aspoň nějákej dialog za těch 20 minut vás aspoň trošku rozesměje nebo aspoň vám ten úsměv naskočí ale v tady tomhle teda ne, mě to příjde neskutečně trapny a nezábavny, ani jednou jsem se nezasmál a to je moc špatny, v porovnání s ostatníma sitcomama jasnej odpad.... ()

MakinaB 

všechny recenze uživatele

No není to zrovna seriál ze kterého bych padla na zadek, ale opět se k němu ráda vracím. je to taková pohodička. Není to nudné ani fádní. Prostě a jednoduše je to seriál na relaxování. Debilita Montgomeriových mě občas sere a Kiru bych jednou za čas vyliskala, ale jinak je to skvělá uvolňovačka a u které se krásně odpočívá. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Někdy se u toho dá opravdu zasmát, ale po většinu děje je jen Reba nepříjemná matka, která se až moc bojí o svoje děti a neustále jim dělá kázání, co udělali špatně a snaží se jim vést životy. Po trucování a dělání si věcí po svém vždy nakonec potomci dojdou k prozření, že máma má vždy ve všem pravdu. Rebiny názory jsou někdy hodně staromodní (prostě oldschool - asi jako by vám radila vaše babička, jak máte žít v 21. století) a hodně jde vidět v seriálu výchovný mánevr na (nejen) americké publikum. Jednoduše vymývačka mozků s názory na život, se kterými nemusí každý souhlasit. Nejlepší a nevtipnější postavou je pro mě jen velká blondýna Barbra Jean a mladší dcera Kyra se svými sarkastyckými názory. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Hlavní dekorace, obývací pokoj s kuchyní Rebina (Reba McEntire) domu, jsou upravené dekorace, které byly použity v seriálu Krok za krokem (od r. 1991), rovněž jako obývák s kuchyní. (funhouse)
  • Herečka Scarlett Pomers, představitelka Kyry, musela během 5. série přerušit natáčení kvůli své anorexii. Objevila se pouze v prvních dvou epizodách a pak až v šesté sérii. (Tsuki003)
  • Reba McEntire byla nominována na Zlatý glóbus za nejlepší ženský výkon v muzikálním nebo komediálním seriálu. (freddy)

Reklama

Reklama