Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Striptérka Laura (Emmanuelle Seigner) chce skončit se svou prací a vdát se za sympatického architekta Marca (Philippe Torreton), ale těžká dopravní nehoda ji šest měsíců v komatu upoutá na lůžko. I přesto, že ztratí sluch a její tvář je plná jizev, Marco na ni stále čeká. Prožijí spolu několik let šťastného manželství, narodí se jim syn. Ale jednoho dne Laura zjistí závažné skutečnosti z temné minulosti svého muže... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (4)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Ano, film je neuvěřitelně pomalý a nudný, jak si správně všiml film prožívající uživatel "ripo" a neopomenul to zdůraznit. Ale jsou i tací co čas během filmu nejen projedli a úpropili a pronudili se k závěru... ()

AgentMarvel125 

všechny recenze uživatele

Uz davno som take pekne sci-fi nevidela. Prechadza viacero zanrovymi fazami. Pocnuc klasikou, prechadzajuc, trillerom do hororu - ktory napokon skonci ako regulerne sci-fi. Sranda... Ale musim uznat, ze to ma svoje caro. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Ono je to především mystery s výborně gradovanou atmosférou, byť již velmi záhy je jasné, v čem se skrývà pointa. Závěr se zvrtne v béčkový thriller, takže jedinou jistotou celého filmu zůstává jako vždy skvěle hrající Philippe Torrenton, jak příznačné jméno pro filmového herce! ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Neskutočne nudný a umelo naťahovaných prvých 30 minút filmu stiahlo hodnotenie až na 2 * .... V možnostiach tvorcov bolo viac, ale napriek tomu šancu odhodili do hlbokého kanála .... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama