Reklama

Reklama

Krycí jméno: Pomsta

  • USA Code Name Vengeance
všechny plakáty

Obsahy(1)

Při teroristické akci unesou povstalci ženu a syna Tabala Tasrallaha, vládce jedné ze zemí třetího světa. Terorista Tabrak musí být zneškodněn a Munro Beeler (Robert Ginty) se zdá být pro tento úkol jediným vhodným mužem. Je však právě ve vězení díky Tabrakově falešnému obvinění z obchodu se zbraněmi. Vláda USA dostane proto Beelera ven a pověří ho likvidací tohoto teroristy. I přes zradu z obou stran se to Beelerovi nakonec podaří. Přitom osvobodí nejen rukojmí, ale navíc získá i dívku svého srdce. (c.tucker)

(více)

Recenze (3)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem se konečně seznámil s Robertem Gintym, zapomenutým klonem Chucka Norrise, jehož kariéru béčkové akční hvězdy nakopl začátkem 80. let Glickenhausův EXTERMINÁTOR. Ale že by bylo potěšení na mé straně, to bohužel říct nemůžu, protože zcela podle mých očekávání se Gintyho charizma coby akčního hrdiny rovná nule, respektive se tlačí do záporných hodnot a hošan samozřejmě neuhraje ani hovno. Jeho pozdní KRYCÍ JMÉNO: POMSTA, na kterém se už podruhé sešel z Davidem Wintersem, je z ranku levných osmdesátkových akčních béček odehrávajících se v Africe jako NÁJEMNÍ BOJOVNÍCI nebo SPIKNUTÍ V RUTANZE, z produkce nechvalně známé AIP (filmy Davida Priora) a jde o naprostou ztrátu času. Scénář jede v hluboko vyježděných kolejích, akční scény podprůměrné, záporák standartní, žádné hlášky, samá nuda a neoživí to ani kozy Shannon Tweed. Mám rád béčka, ale ne ta úplně zbytečná. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Scénář nedává smysl. Bylo tam chyb, že se to nedá ani vyjmenovat, byla to prostě jedna velká chyba. Tohle už ani snad není Béčko, to už je Žetko. Všichni vedí, kde přesně v saveně jsou, a když najednou potřebují pomoc tak se tam uprostřed ničeho objeví vrtulník s vysvětlením, že je celou bubu sledovala. Hlavní týpek se s jednou ženskou do sebe zamilují během jedný noci, tak rychle to snad není ani v nějaký Steelový. Nekonečný zásobníky beru, jako že je to samozřejmost, ale nekonečně granátů, který berou nevím kde, to už je trochu moc. K tomu všemu ještě velmi "akční" režie, velmi divná kamera, záběry, které tam nepatří (lev žere gazelu vedle projíždějícího auta - no skoro jako Ed Wood, ale u tohohle alespoň nebyli použity archívní záběry) a velmi roztržitý střich nám chtějí asi sdělit jediné: NEDÍVEJTE SE NA TO!!! Jestli ne, tak nevím. Ta jedna hvězda za trvďácký hlášky typu: To bylo vo hubu!, Jděte mi voba z cesty nebo budu zlej!, Ty hajzle, já to věděl, že jsi křivej! apod. ()

Reklama

Reklama