Reklama

Reklama

Nejnebezpečnější ženská na světě

  • Česko Nejnebezpečnější ženská (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Christina/Diana je důstojníkem v armádě, kde ji její nadřízený brutálně znásilní. Vrcholem potupy je, že celý důstojnický sbor a válečný soud ho zprostí včetně jeho spolupachatelů viny a Christinu z armády propustí. Po nějakém čase začnou navštěvovat vybrané důstojníky armády hostesky s pozvánkou na erotický výlet. Ti se radují, že vyhráli erotický zájezd na ostrov fantazie. Ve skutečnosti jsou však lákáni na ostrov jako lovná zvěř pro skupinu žen na kterých bylo v minulosti spácháno násilí nebo potupa. Oběti netuší, že Christina soustředila ženy odhodlané k vraždě jako pomstu za násilí a křivdy spáchané muži na nich. Jakmile oběti přijedou, jsou omámeni při erotických radovánkách, zajati a vypuštěni volně na ostrov, kde je šílené ženy loví jako štvanou zvěř. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela dobře odvedený béčko, na který se dobře kouká. Příběh je sice blbej jak tágo, ale je to prostě zábava. První půlhodina je celkem nuda, ale po příjezdu na ostrov je to celkem dobré. Ženské nakopávají zadky drsným chlapům a nakonec je zabijou, ale nepočítaj s tím že tam přijede jeden nevinný chlap. No pak začne ta klasická klišé toho typu že se jedna do něj zamiluje. Akce je tu dost, takže se člověk ani nemůže moc nudit. Prostě dobrá béčkovina která nenudí. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Společnost krásných dívek láká vybrané muže do svého území, kde začíná lov na muže. Mistr karate a sebeobrany má za úkol zjistit, kam se ztratilo mnoho mužů. Trochu mi to připomělo Smrtelnou kořist, akorát tady to je naopak. Je to klasická béčková výplachovka, jen je příjemnější koukat na hezké holky, než polonahého chlapa. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Béčková jízda plná pomstychtivých, spoře oděných ženštin, která dojíždí především na svou vláčnost a zbytečně vážnou tvář. Příběh diváka přivádí do prostředí americké armády, která díky svým šovinistickým a kariéristickým měřítkům udělá z nadané důstojnice Christiny pořádně nasranou lovkyni mužských skalpů Dianu. Nasraná Diana v tom nejede sama, vydatně ji v pomstychtivém a krvavém tažení pomáhají další zhrzené ženy, které si s muži užily také pár nepěkných chvilek. Svou kořist lákají na ostrov fantazie, který je ve skutečnosti ostrovem smrti, pod záminkou zájezdu plného erotiky určeného jen pro pravé chlapáky. Ovšem mizení armádních důstojníků nemůže zůstat bez povšimnutí. Jak je již výš zmíněno, i necelých sto minut stopáže se chvilkami vleče díky ne příliš záživné omáčce, která zbytečně ubírá prostor pro ostrovní radovánky plné bradavek, ale i smrtících šípů a ostrých vykošťováků. Herecké obsazení je vskutku béčkové a tomu odpovídají i jednotlivé výkony, které vyloudí divákovi na tváři nejeden úsměv. I přes jistou porci nadsázky si dílko zachovává zbytečně vážnou tvář, která mu vskutku moc nesedí. Tvůrci snímku se mohli daleko více odvázat a naprat do diváka šílený trash s poutavým námětem. Místo toho vrhli na svět průměrné béčko s decentním množtvím krve, nahoty a kapkou nefalšované romantiky. I přes výše zmíněné nešvary se však jedná o dobrou, béčkovou, rape-revenge načichlou, nenáročnou zábavu, která fanouška podobných filmů zajisté neurazí. Já se bavil na tři hvězdy. ()

Reklama

Reklama