Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Truman Langley (Daniel McVicar) je přehnaně ambiciózní muž, který pro finanční zajištění domácnosti s atraktivní Patricií (Shannon Tweed) udělá cokoliv. Když je místo něj na post společníka ve firmě dosazen nově příchozí Alex Weston (Andrew Stevens), situaci neunese a spáchá sebevraždu. Zdrcená Patricie z události viní nic netušícího Westona a přísahá pomstu. (J.Connor)

(více)

Recenze (4)

TO 

všechny recenze uživatele

Vdova (Playmate Shannon Tweed) se mstí za smrt manžela, ze které obviňuje jednu šťastnou rodinku. Její pomsta spočívá ve svedení otce, jeho manželky i jejich syna. Erotiky poskromnu a jinak co? Nic. Po všech stránkách slaboučké, chybí tomu tak nějak všechno. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Shannon Tweed v té době mohla sex-appeal rozdávat. Kam se na ní hrabe Sharon Stone. Tento film má velmi podmanivé erotické scény - kam se hrabe "Smyslná orchidej". Hlavně díky Shannon. Děj nic moc. Ale ta Shannon. Herecké výkony nic moc, ale ta (nahá) Shannon, ... ta Shannon, ... ok, byl jsem z ní vedle. Jen díky ní ten film za něco stál. Ad: Jen úplný idiot a vykastrovaný trouba by nechal pidlovat tak super ženskou nějakýho nadrženýho, ožralýho tajtrlíka kvůli kšeftu a ještě k tomu ve vlastním domě. Jedno velké WTF !!! ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Po první vlně erotických thrillerů v druhé polovině 80. let (9 A PůL TÝDNE, OSUDOVÁ PŘITAŽLIVOST) přišla v první polovině let devadesátých vlna druhá (SMYSLNÁ ORCHIDEA, ZÁKLADNÍ INSTINKT, NĚKDO SE DÍVÁ, MRAZIVÁ VÁŠEŇ) a s ní i snaha vytřískat z momentální popularity žánru něco i na videu. Jedním z takových pokusů (NOČNÍ OČI I, INNER SANCTUM, POSEDLOST NOCI, BODY CHEMISTRY), kterým vévodila především dvě jména a sice herce a režiséra Andrewa Stevense a Playboy Playmate Shannon Tweed, byl i jejich už několikátý společný počin OPOVRŽENÁ ŽENA, u nás distribuovaný Intersonicem. Průměrný scénář, který připomene o dva roky starší RUKU NA KOLÉBCE, ještě podtrhuje chabá režie, zahazující řadu scén, s nimiž se dalo si krásně vyhrát. Koukat se nato ale dá, hlavně díky Shannon, která tu vystřídá všechny nejdráždivější šaty a úbory na světě, zaonanuje si, zašoustá si (nejen) na kulečníkovém stole a má tu i decentní lesbickou scénu. Film se dočkal volného pokračování opět se Stevensem, ale už bez Shannon. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Až díky trashovému megalomanovi Stevensovi mě napadlo, že jaká múza, takové dílo. Jeho několikátá spolupráce se Shannon je také taková narůžovělá, poloumělá, stokrát ohraná a viděná. Je však pravdou, že tohle jejich dílko mě nechtěně opakovaně dosti pobavilo, byť má samozřejmě býti mrazivé. Např. scéna bitky mezi ženami, která končí tím, že Tweed jede na zádech Stevensovi manželky ze schodů je epesní. Opravdu humorné je, že se Tweed v rámci pomsty naprosto se všemi vyspí a nakrklo mě akorát to, že nesvedla i postarší korpulentní rodinnou služku. Samozřejmě v rámci tohoto bizarního subžánru nechybí rodinné domácí zvířectvo, na němž může poprvé psychopatka ukojit své vražedné choutky, tentokrát se jedná o duo papoušků. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama