Reklama

Reklama

Evropa z výšky - Série 1 (2019) (série)


Itálie (S01E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Italy
Velká Británie, 2019, 45 min

Hrají:

Julian Barratt (vypravěč)

Obsahy(1)

Během fascinujícího letu nad Itálií budeme obdivovat benátské gondoly, nejlepší rybáře na Sicílii i zimní školu pro superauta. (National Geographic)

Recenze (4)

Phietros 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Benátky, Colloseum, Vatikán nejmenší země na světě, jižní pobřeží, messinsky průliv dělí Sicílii, tam lovení mečounu z lodě z jeřáby pomoci harpun, sopky vesuv, Etna, ovlivníky, Carra a mramorové lomy, Modena - Ferrari Maserrati, Paganini, v Livigno závodní dráha z ledu a Lamborghini na sněhu. 95% ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpocatku same klise - Rim, Benatky, Mesinska uzina, kde jsem jel trajektem na Sicilii dvakrat asi jako vetsina Cechu.Pak turisticky  proflaknuty Vesuv a Etnou. Oziveni prinesla Puglia neboli Apulie, kde prave ted travim tyden nedaleko Bari. Krajina je stale zelena olivovymi haji. V dokumentu se dozvite , ze odtud pochazi polovina italske produkce olivoveho oleje. Kratce je zmineno Toskansko ,kde jsou na jiznich svazich kopcu vinice a na severnich lesiky. A dokument konci vzdy atraktivnimi Dolomity. Z Alp se soustredi jen na vyrobu aut a skolu smyku. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama