Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mysleli jste si, že masovému vrahovi Michaelovi Myersovi v poslední části série nazvané Halloween H20 sťali hlavu a tím ho definitivně zneškodnili? Omyl. V novém pokračování úspěšné horrorové série dali tvůrci legendárnímu vrahovi novou příležitost vraždit nevinné. Znovu v Haddonfieldu, Freddie Harris a jeho přítelkyně Nora, zakladatelé webové stránky www.nebezepecnazabava.com, vyberou šest studentů, aby se zúčastnili obzvláště nebezpečné hry. Účastníci mají podle plánu strávit halloweenskou noc v rodném domě masového vraha Myerse a k tomu v přímém přenosu na internetu. Zatímco většina účastníků považuje tuto hru za zábavu a rychlý zdroj slávy a peněz, Sára se přidává pouze neochotně kvůli svým kamarádům Jenovi a Rudy. Stmívá se a mrtvoly se začnou hromadit. Nakonec je právě na Sáře a jejím virtuálním společníkovi, aby vraha jednou provždy zničili. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Přehlídka lacinosti po všech stránkách, kdy dávám jednu hvězdu za ten obří zjeb, kterej MM dostal od Busta Rhymese v kostýmu MM. Musel jsem se smát. Jinak je to blbost se všema neřestma 2k, jako jsou tráva, vtipy, černošký hláškování. Spíš než v Halloweenu se tohle vzhlídlo ve Vřískotu. Slabota! 29% ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Scenáristicky absolútne retardované vrátenie Michaela do sveta živých na úvod ešte zďaleka nebolo to najhoršie. Nechce sa mi veriť, že ten istý Rick Rosenthal, ktorý natočil vynikajúci druhý diel má na svedomí túto nehoráznu sračku, ktorá si nezasluhuje niesť meno Halloween. Celá séria namiesto toho, aby ju ukončil "zmysluplný" (ehm) siedmy diel je zbastardená týmto nepodarkom, ktorý sa vyrovná akejkoľvek teen vyvražďovačke bez hlavy a päty..Bŕŕŕŕŕ. Moje hodnotenie celej série vychádza asi takto (od najlepšieho): H1,H2, H7, H4, H6, H5. Diely H3 a H8 nestoja za reč! ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Když Michael Myers asi tak posté neskutečně pomalu kráčel z místa A do místa B aby zneškodil osobu C, začaly se mi přivírat oči a zároveň vkrádat do mysli otázka, že pokud takhle pomalu chodí normálně (rozuměj, takhle pomalu chodí pokaždé, když se objeví v záběru), tak jak je možné, že je u uprchlé oběti, která si v úprku div nezlomí vaz, vždycky tak rychle? A druhá otázka, která mi vrtala hlavou, (kromě otázky kam se poděla strašidelnost nebo alespoň napětí) byla prostá: Proč se vůbec točí tahle mizerná pokračování, když je víc než jasné, že něco tak ubohého zákonitě musí upadnout v zapomění? ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si jak jsem se na tento "horor" díval když jsem byl ještě malý škvrně. V té době to byl výborný film se slušnou atmosférou, u kterého jsem se hodně bál. Teď když jsem malinko povyrostl tak jsem malinko změnil názor. Příběhová stránka je spíše negativní, ale vynahradily to napínavé scény. (např. když se lidé v domě ptali, kde je ? a odpověď byla "v domě", v tu chvíli mi naběhl mráz po zádech.) ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Jime, asi mám nůž v zádech..“ – klidně i tak by mohly vypadat dialogy k dalšímu pokračování hororové série. Prznitel Rick Rosenthal (podle mého už solidně zpackal druhého Halloweena; proslýchalo se, že leccos tehdy zachraňoval Carpenter) zřejmě před i během natáčení prošňupal hodně kokainu, protože TOHLE se často nevidí!! Z dalších halloweenských pokračování se po jeho debutu (1981) začínalo už solidně navalovat, pak ale léta páně 1998 v nadprůměrném Halloweenu: H20 Laurie Strode sekyrou razantně ukončila život svého neposlušného brášky. Skvělé rozloučení. A skvělá tečka. Jenže Rosenthalův neomluvitelný paskvil začíná tím, že právě Laurie umírá po pádu ze střechy psychiatrické léčebny, kam jí živý bratr přišel navštívit. Protože kdysi v osudný moment „zmrzačil“ hlasivky (aby nic nevyzradil) nevinnému policistovi, který jej zatýkal. A Laurie zabila jiného (proto ta léčebna). No, a světe div se, ale šílený internetový web se rozhodl, že pošle pár tupounů do nechvalně známého domu Meyersových, aby tam á la Big Brother strávili noc. A Michael na tomhle mejdanu nehodlá chybět!! Naprosto bezzubá, scenáristicky retardovaná a odhadnutelná vyvražďovačka nemá absolutně smysl pro rytmus, napětí a navíc dranžírák Michaela Meyerse už nenahání hrůzu, ale spíš rozpačité otázky bez odpovědí.. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (23)

  • Trailer k filmu byl zveřejněn 26. dubna 2002, tedy v den, kdy měl v Americe premiéru film Jason X (2002). (Stocki)
  • Film měl několik pracovních názvů, mj.: "Hall8ween", "Halloween 8", "Halloween H2K", "Halloween H2K: Evil Never Dies", "Halloween: (The) Homecoming", "Halloween: MichaelMyers.com". (Stocki)

Související novinky

Freddy zas a znova?

Freddy zas a znova?

04.04.2006

Ani šest pokračování kultovního hororu Wesa Cravena Noční můra v Elm Street a tři roky starý crossover Freddy proti Jasonovi zřejmě nestačily zabijákovi z městečka Springwood. Podle slov Roberta… (více)

Reklama

Reklama