Reklama

Reklama

A Fistful of Lead

  • Velká Británie The Maleficent Seven (pracovní název)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po vyloupení banky ve zlatokopeckém městečku si parta psanců uvědomí, že je někdo podvedl. A do toho se po jejich stopách pustí neúnavný šerif. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Unterschleif 

všechny recenze uživatele

Mohol to byť dobrý film keby bol profesionálne natočený, zahraný a zostrihaný. Ale nakoľko to robila partia nadšencov po víkendoch, tak to tak aj vyzerá. ()

Reklama

charles3 

všechny recenze uživatele

Neobvyklý minimalistický western neznámých tvůrců s neznámými herci, zvláštní zápletkou a postavami. Místy mi trochu připomínal bratry Coeny (Baladu o B.Scruggsovi), Jarmusche (Mrtvého muže), Tarantina (Gaunery a Osm hrozných) a chvílemi i Monty Pythony. Každopádně tolik vystřelených mozků a jimi zaflákaných objektivů už jsem dlouho neviděl. Napoprvé 70 %, ale tady zaokrouhlím dolů. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No tak tohle bylo zase krmivo. Já čekal western epochálních rozměrů a dostal leda tak epochální píčovinu. Nejvíc mě bavil ten les, to bylo jak ve Stromovce.  Přiznávám že jsem byl zvědav co z toho ve finále vypadne a zafungovalo i kouzlo nechtěného, kdy jsem v němém úžasu koukal na na to, co tvůrci vyplodili. ()

Reklama

Reklama