Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (248)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nepříliš originální akční jednohubka,která sice operuje s podobnou premisou jako Crank,ale oproti svému o dost staršímu sourozenci jí chybí ona "zběsilost" a celkově má problémy s tempem.Akční scény wickovského stylu jsou přitom fajn a Mary Elizabeth Winstead svojí rolí zvládá v pohodě.Jenže co je to platné,když se děj nejednou skoro zastaví aby se mohlo zbytečně plkat a pocitově to celé pak trvá o dost déle než tu cca hodinku a tři čtvrtě...60% ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Akčný film definovaný súčasnými tvorcami sa scvrkol na kombináciu nekvalitných počítačových efektov (napr. nerealisticky pôsobiaca automobilová naháňačka vrcholiaca digibordelovou haváriou) a bezemocionálnych kontaktných - hoci choreograficky precíznych - súbojov. Ak sa k tomu všetkému pridá pomerne nesympatická Winsteadka a otravná japonská tínedžerka, je dielo skazy dokonané. Za tri bezkatarzné dávky polónia IV. (12.9.2021) ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Akční jednohubka s Mary Elizabeth Winstead, které tyto role zkrátka v pohodě uvěříte. Už v Počátku Věci byla výborná. Tady navíc vypadá jako by z oka vypadla Ripleyové. Film neobsahuje vůbec špatné akční scény, přičemž jedna z nich zhruba uprostřed filmu s parádní hudebním podkresem krásně vyčuhuje. 60% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Je sice hezké, že Keanu Reeves nastartoval svoji kariéru skvělým Johnem Wickem a ještě lepším druhým dílem, ale už trojka mě v kině nudila. Tak jak mě má potom bavit asi desátá kopie. Navíc tady máme kombinaci hned dvou filmů. Zastav a nepřežiješ plus John Wick. Někdy vážně přemýšlím nad tím, proč taky nepíšu scénáře. Od první minuty se na vás sype jedno klišé za druhým. Kdo, proč, jak, koho. Kdo je vlastně ten hodný, kdo ten zlý a bla, bla, bla. Těch klišé a předvídatelných zvratů plus průhledná zápletka od první minuty mě nudili dokonale. Na druhou stránku prostředí je na jedničku. Režisér evidentně miluje Cyberpunk, jelikož hudba, vizuální styl a prostředí je Cyberpunk od A do Z, jen ze současnosti a postava Harrelsona se jmenuje V. Akce je stereotypní jako v každém kontaktním akčním filmu právě od dob Johna Wicka. Ale některé pasáže jsou hodně fajn. Hlavně samurajský mini souboj, nebo přestřelka na tržišti. Má to své momenty, má to úžasný vizuál a prostředí na kterém to celé stojí a občas se najde kulantní vražda, smrt, zabití. Ale jako mě nebavil celkově Mr. Nobody, nebavila mě ani moc Kate. Na jeden večer dobrý, ale poslední dobou přehazuju vyhýbku a začínám sledovat seriály, které jdou Netflixu podstatně lépe, než filmy. Kopie, průměrně zábavná kopie.60%. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dámska wickovka, mierne moralizovaná, pokúšajúca sa o emotívnejší presah. Tam kde fungujú skvelé akčné sekvencie, nefunguje interakcia medzi postavami. Ale odpúšťam. Ako priaznivec žánru som sa bavil a od takejto produkcie som ani viac ako pár dobre mierených úderov a strelných zásahov, natočených v dynamickom tempe nečakal. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • V úvodných záberoch filmu je naozaj vidieť Osaku. Najprv je to južná časť mesta so svojou dominantou - najvyšším mrakodrapom v Japonsku Abeno Harukas a oblasť Tennoji, v ďalšom zábere je pre zmenu vidieť Osackú zátoku a ruské koleso nachádzajúce sa v blízkosti Osackého akvária. (beso74)

Reklama

Reklama