Reklama

Reklama

VOD (1)

Bez milosti zabíjela v Tokiu, ale při poslední misi jí podstrčili jed. Teď má necelých 24 hodin na to, aby zjistila, kdo si objednal její smrt, a pomstila se. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (248)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Parádní neonový vizuál, slušně krvavé bitky i přestřelky vs. slabší celkové choreo a až neuvěřitelně v rámci žánru klišé příběh, kdy divák přesně od začátku ví, jak to dopadne a kdo bude záporák. Tvůrci se nebáli hlavní hrdinku pořádně dobít a působí tak po celou zranitelně a lidsky, byť je to trochu v rozporu s množstvím padlých protivníků a ne až tak pokročilými pohybovými schopnostmi Mary Elizabeth Winstead. Ale ten celkový audiovizuál mňam. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tokijské neony, wickovský styl akce a výborná Mary Elizabeth Winstead, která vypadá jako mladá Ripleyová. Scénář není nikterak originální, ale je poměrně zábavný. Netflix chce svůj film s akční holčinou tak ho má mít. Že podobných kusů vyšlo v nedávné době nespočet? No a co? Díky japonským reáliím a pohledu na gajdžiny obecně se na Kate dobře kouká. Skvělá hudba. Za mě palec nahoru. Ani? ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jak mi někteří herci přirůstají k srdci, tak Mary Eli mi od srdce zřejmě odrostla. Za dob filmů Scott Pilgrim nebo Auto Zabiják jsem ji žral, ale tady mi příšerně lezla na nervy. Příběh? Vomletá fraška, béčkařina, co se tváří jako akční drsnost, přitom je to drsný jak vohraná kazeta v popelnici. Nevím, mě tohle lezlo na nervy už od loga. Chtěl jsem dát jednu hvězdu za akci, ale už nechci. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Na prvý pohľad to môže vyzerať, že "Kate" mi prišiel ako dobrý film, no zdanie môže trošku klamať. Je to zlé? Nie. Má to niekoľko dobrých momentiek? Určite. No myslím si, že film ako taký skôr spadá do kategórie pozerateľných okey akčných filmov. S možno trošku väčšou dávkou určitých kvalít. Najlepším elementom filmu je podľa mňa bez debaty Mary Elizabeth Winstead. Ona túto rolu skutočne dala ohromne a je asi najlepším elementom celého filmu. No zvyšok by som hodnotil od okey po nie veľmi dobré. Akcia je okey. Väčšina ostatných postáv je okey. Príbeh je celkom okey, no nie veľmi originálny. No fakt, že počas drvivej väčšiny filmu naša hlavná hrdinka Kate trávi čas s mladou Miku Patriciou Martineau je dosť zásadný problém. Dievča je miestami celkom otravné a najmä veľmi nepríjemne ovplyvňuje celkový naratív. Najmä to spustí aj trošku nesprávny koniec. Musím povedať, že najlepšou momentkou je scénka, kde sa Kate dostane konečne k osobe, ktorú prenasleduje a chce dostať. A tie dialógy sú skvelé. A myslím si, že keby v tom bode alebo nejako kúsok po tom by film skončil, mohli sme tu mať niečo skutočne skvelé. No záver je v podstate len klasický výsledok, ktorý všetci poznáme. Za jedno pozretie okey a vyzerá to celkom kompetentne, no film je skôr lepší nadpriemer než skutočne dobrý film. Hodnotenie: B- ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Krvavá jízda s nádechem fantastična. Zábavný adrenalinový flick, jehož příběh je tedy na dva řádky, a to možná ještě přeháním, ale kde to křupe, stříká, čvachtá a odpadává jedna báseň.  Chápu, že skalním se brzy podobná a stále stejná písnička docela omrzí, ale mezi ně se nepočítám a tahle ženská "stathamovka" (Zastav a nepřežiješ není v podobných filmech, nechápu)  jednoduše potěšila. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • V úvodných záberoch filmu je naozaj vidieť Osaku. Najprv je to južná časť mesta so svojou dominantou - najvyšším mrakodrapom v Japonsku Abeno Harukas a oblasť Tennoji, v ďalšom zábere je pre zmenu vidieť Osackú zátoku a ruské koleso nachádzajúce sa v blízkosti Osackého akvária. (beso74)
  • Film se natáčel v USA, Japonsku a Thajsku. (Grimaldi)

Reklama

Reklama