Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 5

Recenze (497)

Toren 

všechny recenze uživatele

4/10. Definice prázdnosti, kterou MCU poslední roky sype na plnej knedlík. Kang moc fajn, ale co z toho? Tolik možných témat, myšlenek a nápadů pohřbených a od ignorovaných pro studiový patvar bez špetky života a radosti. Doslova nejlepší scény (cca 5 minut) jsou MIMO kvantovou říši - to už je fakt na zamyšlenou. Vytratila se esence původních a velmi civilních Ant-manů (které mám velmi rád) a nejnovější díl se nepochopitelně snaží mravenčího hrdinu natlačit do zaměnitelných velkolepých omalovánek, které hrozně moc chtějí být nové Star Wars... ale mají mnohem blíž k takovým Spy Kids 3D. Ach jo. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

3/10 Takto to dopadne, ak robí pompéznu variáciu na Star Wars treťotriedny tím animátorov, ktorý by ešte pred 20timi rokmi robil nanajvýš efekty pre Smallville. A nie je to len odporné po stránke CGI, nevkusný a mdlý je dizajn všetkého v obskúrnom svete mikrokozmu, ktorý mal byť ťahúňom tohto filmu. Herci sú znudení, scenár písal ChatGPT, vtipy nefungujú, jediné pozitívum je, že na to už ľudia prestávajú chodiť do kina a nenechajú sa opiť hocijakou koninou so značkou Marvel. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Hvězdná pěchota! Solidní digitální dobrodružství, bez osudovosti, bez větších překvapení. Trailery, které lákaly na osudový střet jsou spíš na škodu. Langova a Pymova famílie je vcucnuta do říše kvant a chtě nechtě musí bojovat s povědomým imperátorem. Douglas shituje a diví se že mu chlap co vypadá jako brokolice balí dceru. Pfeiffer se přiznává ke kvantové nevěře a Paul Rudd učí dceru správně mlátit lidi, nebo co to je. Úžasný svět teď po Avatarovi zamrzí svou nepromyšleností, nepropracovaností a trikovou nedůsledností. Bohužel to asi u Disneyho měli jinak načasovat. Naštvalo mě porušování pravidel stanovených v prvním i druhém díle ohledně říše kvant i zvětšování a MODOK je spíš otravný než děsivý. Přesto docela zábavná kapitola o snad jediném spokojeném Avengerovi. Jsme malí, ale šikovní. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Viděno v kině. Co se týče samostatných Ant-manů, tak ani z jednoho dílu jsem nebyl odvařen, prostě mi nepřijde, že by postava tohoto superhrdiny ve mně vyvolala nějaký skvělý filmový zážitek. Takže první a druhý díl Ant-mana jsem doslova odzíval a zařadil ho do průměru. Jenže role Ant-mana mě začaly bavit v jiných filmech jako je Avengers nebo třetí Captain America – tam mi jeho účinkování přišlo dostatečné. No a na tento třetí díl jsem se ale docela těšil. Trailer jsem si přehrával docela hodně krát, než jsem na film vyrazil, a nakonec u toho obyčejného průměru nakonec musím zůstat. Sice diváci první dva Antmany ocenili víc, než já a až tento docela sestřelili, ale já si nemohu pomoci, opět mi to přišlo jako nudné dílo a v tomto případě mi to přišlo jako cílovka pro mladší publikum. Hudba mi přišla taková obyčejná. Dějově to bylo nezáživné, akcí takové obyčejné, ty výbušné scény a efekty mi přišly hrozně sterilní a bez nápadu. Jen Paul Rudd se zde docela snažil, a ještě tak tu 1/3 snímku to vypadalo nadějně už jen to civilizací, která u mnoho postav ve mně vyvolalo pocit, že sleduju nějaké Star Wars filmy (což jak vidím dle recenzí) není jen můj názor. Ostatní herecké obsazení je tu jen tak ze setrvačnosti. Ani mě tu nebavil hlavní záporák Kang, kterého zde hrál Jonathan Majors (doufám, že mě bude více bavit ve filmu CREED III). Takže dalo se to v klidu bez větších problémů do konce dodívat, jen mi vrtá hlavou, jestli postava Kanga prorazí v chystaných nových dvou Avengers. O MCU počiny se začínám docela bát, ale třeba se mýlím. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slaboučký. Marvel opravdu slábne a jde to znát každým novým filmem. Tohle už prostě není ani zábavný. Svět jak okopírovaný od Star Wars a jelikož ten taky rád nemám, tak tady se nic nezměnilo. Akce vypadá vyloženě dětsky a nezajímavě, humor absentuje a Kang jako Mayors taky příliš nezaujal ( V Creedovi byl daleko lepší). Vůbec mě to nebavilo a přestalo zajímat už někde po hodině.  Snad Strážci Galaxie bude příjemný hit a obávám se, že i poslední na delší dobu. 3/10. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Pracovní název filmu zní „Goat Rodeo“, což je slangový výraz pro situaci, kdy člověk sedí a pozoruje, jak se děje něco špatného, přičemž tomu už nemůže zabránit. (kajajaneba)
  • Na Scottově (Paul Rudd) plaketě nejlepšího zaměstnance století si můžeme všimnout jmenovky „Jack“. Ta odkazuje na Paulova syna Jacka. (Kubaaa97)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama