Reklama

Reklama

Miliónový hurikán

  • Slovensko Miliónový hurikán (více)
Trailer 1

VOD (1)

Zlodějský gang plánuje provést velkou loupež během hurikánu, akci jim ale přeruší policista snažící se přimět všechny v budově k evakuaci. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (60)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Začínám mít takový dojem, že vypukla nějaká další epidemie mezi mými oblíbenými herci a všichni začínají brát role v podřadných filmech. Willis, Cage, Neeson a teď i Gibson.  Tento "film" byl špatný celý - od zápletky, přes prostředí, obsazením konče. Uvedu jen pár momentů, které mi utkvěly v hlavě po dobu sledování. Nějak jsem nepochopila co to bylo za dům, nějaký mrakodrap či co s tolika byty? To zvíře ve skříni, to bylo jako co, kočka, panter, opice? Divné, že neskočilo také na tu policistku, která měla též na sobě uniformu; o tom, jak mohlo žít v nějaké skříni ani nemluvím - to jako nechodilo ven, na záchod či jak? Gibson si střihnul spíše takové cameo, než opravdovou roli, pár protivných připomínek, pak nějaká ta procházka po chodbě, střelba a velkolepý pád ze schodů. No, upřímně se začínám děsit co vyprodukují filmaři dál, hlouběji klesnout snad ani nejde. Kvůli Melovi tomu nedám odpad, ale už nikdy více. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Mel Gibson sa objaví v cca 10 minúte, potom pol hodinu sedí vo fotelke, zastrelí jedného zlodeja a keď sa konečne po ďalších 20 minútach oblečie do vesty a vyberie si svoje zbrane, odstrelia ho do chrbta a umrie..... Akože.. nemal som slov, Mel a jeho životná rola. Nato že má film hodinku a pol tak akčné scény skoro ani nie sú a inak sa vkuse postavy len rozprávajú. Emila mám rád a Kate je kočka a niektoré dialógy ma pobavili zato asi tá jedna hviezda. Nápad s pumou tak isto troška wtf... Koniec totálne nudný a naťahovaný. Pýtam sa prečo do tohto filmu šli takéto herecké mená. ()

Reklama

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Odulej Emil, Gibson chabrus na plíce a na ledviny, herečky taky nebyly nic, na čem by si jeden aspoň ohřál oko a navíc ani to počasí jim nějak nevyšlo. Všechno se to odehrávalo uprostřed tornáda, ale když se vylezlo z baráku na lešení, tak jsem zjistil, že ten vichr mám akorát v reprácích. Vim, že na to nebyl moc velkej rozpočet, ale nějakej ten ventilátor od Sencoru tam na tu chvíli mohli pro nebohého diváka mého typu fouknout, když už tam na ty zoufalé herce stříkali vodu zahradní hadicí s rozprašovačem. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Opat raz pojdem proti vacsine,ale tato akcna drama aj napriek zopar scenam,ktore boli odveci,sa mi pacila,urcite nuda nehrozi,viac-menej sa stale nieco deje,herci slapu dobre,Mel Gibson je moj oblubenec,Emile Hirsch ako policajt mi sedel a Kate Bosworth cim je starsia,tym viac sa mi lubi aj ako herecka,aj ako zena,takze styri hviezdicky sup tam...:-) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pro většinu diváků se bude oprávněně jednat o jednoduché, lacinější béčko, s nenápaditou zápletkou, tuctovými postavami a celkově slabým zpracováním, ve kterém lze jen těžko najít něco opravdu výrazného, ovšem ať si všechny tyto hlasy tvrdí co chtějí, já se přesto u tohoto snímku velmi překvapivě bavil, a to i přestože prakticky souhlasím se všemi negativy, co jsem výše zmínil. Ano, zápletka je přímočará, jasně nalinkovaná, dost předvídatelná, bez nějakých zásadních zvratů, ano, peněz do toho tvůrci příliš investovat nemuseli, jeden dům, pár zbraní a jde se na to, a ano, za celou dobu se zde nevyskytne snad jediný moment, který by se dal označit za opravdu výrazný, a i přesto všechno si drze dovolím označit Milionový hurikán za funkční a poměrně zábavnou akční jízdu, která mě osobně bavila. Od začátku se pořád něco děje, tempo prakticky po celou dobu trvání filmu nepoleví, veškeré postavy mi přišly sympatické a nenudící, ovšem tomu bylo možná jen díky docela výraznému obsazení, samozřejmě na čele s Emile Hirschem a Melem Gibsonem, kteří si to tu docela užívali, oslovila mě ale i přes zmiňovaný nízký rozpočet akce, atmosféra a vlastně i celkové stylové zpracování, které v rámci béčkových produkcí patří rozhodně k tomu lepšímu. Já si tak zkrátka myslím, že kdyby si tu dali tvůrci ještě o trochu víc práce se zápletkou, ve smyslu okořenění nějakým nečekaným zvratem, překvapivou scénou, či alespoň ne až tak fádní pointou, šlo by ve výsledku o vážně povedený akčňák, za mě se nicméně i tak jedná o fajn jednohubku, která je tu až nepřiměřeně a hlavně zbytečně kritizována. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama