Reklama

Reklama

Říkejte mi Marianna

(festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

V centru snímku stojí atraktivní čtyřicetiletá žena, která se za cenu velké oběti rozhodla splnit si životní sen – být sama sebou. Znepřátelila si vlastní rodiče a ztratila blízké, když podstoupila dlouho touženou změnu pohlaví. Film se divákům snaží ozřejmit a umožnit pochopit nesnadná rozhodnutí, kterým Marianna musela čelit. Zatímco v první, inscenované linii se žena prostřednictvím autobiografické divadelní performance vyrovnává s vlastní minulostí, v druhé, čistě dokumentární, je naopak konfrontována s nečekanými zvraty a svízelnými situacemi, před které ji osud postavil. (MFDF Ji.hlava)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Na mě to otravné míchání dvou realit působilo zmatečně a otravně. Možná na velkém plátně bych měl větší trpělivost sledovat pocity této ženy, která si zvýšila hladinu testosteronu a přeměnila se na muže. I kulisy tohoto dramatu se mi zdály nehezké. . ()

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele

Téma dobré, hlavní postava zajímavá, akorát ta otravná "dramaterapie" se nemusela dostat do scénáře. Kdyby byl snímek postavený od základu jinak, mohl by myslím být na sledování přitažlivější. *~~ ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama