Reklama

Reklama

Ragnarök – Konec světa

(seriál)
Trailer 2
Norsko / Dánsko, (2020–2023), 13 h 50 min (Minutáž: 38–55 min)

Hrají:

David Stakston, Jonas Strand Gravli, Herman Tømmeraas, Theresa Frostad Eggesbø, Emma Bones, Henriette Steenstrup, Gísli Örn Garðarsson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

V jednom norském městě, které je ohroženo znečištěním a tajícími ledovci, se zdá, že přichází konec světa. Dávné zlo ale dokáže vyzvat na souboj jen legenda. (Netflix)

Recenze uživatele cerdax2 k tomuto seriálu (3)

Série 2 (2021) (S02) 

Prvni pulka druhe sezony me nadchla, rikal jsem si super, to ma grady. Pak prisel Odin a plan na "co nejrychlejsi porizeni Mjolniru" a to trvalo dva tragicky dily, navic Magnemu zhnedly gate a ani po dukladnym vyprani nebyly cisty :P. Zaroven se hlavnimu hrdinovi cast mozku presune do kalhot, coz nic pozitivniho neprinese. Spoiler - kdo byste cekali velkolepe finale a bitvu obri vs bohove, tak mate smolku a budete muset pockat / pretrpet dalsi sezonu nebo pet. 45% za prostredi a vykresleni dalsich stripku severske mytologie. ()

Série 3 (2023) (S03) 

4 dily nudy, pak se neco malo delo a pak sladkej dil jako od Disneyho. Magne k premysleni prirozenim prida premysleni kladivem, tvurci nepremysli radeji vubec a sypou tam jednu k*kotinu za druhou, pejsek s kocickou po flamu by to uvarili lepe. 35% ()

Můj milášek (2023) (S03E04) 

SPOILER: Odstrelovacem se sportovni malorazkou :D. ()

Reklama

Reklama