Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate, která od minula trochu povyrostla, špatně snáší nového přítele svojí mámy. Rozhodne se proto utéct a octne se na severním pólu, kde se zlý elf chystá zrušit Vánoce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (103)

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Co to jako bylo? Jednička byla překvapivě dobrá vánoční komedie, ale tohle je jenom stupidní pokračování pro malé děti, které se sice snaží být originální a jiné než první díl, ale je to fakt utrpení sledovat. Pokud vám teda není osm let. I když nevím, jestli dokážou malé děti udržet pozornost skoro dvě hodiny, což je fakt přepálená délka. Hodně mi to připomínalo druhý a třetí díl Santa Clause, kterého hrál Tim Allen, jak zbytečností, tak hloupým scénářem. No a o záporákovi filmu je škoda mluvit. Jediné pozitivum na filmu je Kurt Russell, Který se na Santu skvěle hodí. Bohužel, jeho muzikálové číslo není tak dobré, jako v předchozím filmu. A taky hudba od Christopha Becka je fajn. Jinak to bylo fakt utrpení sledovat. 3/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak toto je vianočný film už len pre deti. Jeden malý náznak niečoho, čo mohol mať väčšiu dohru ( sekvencia odohrávajúca sa v roku 1990 ). Od Chrisa Columbusa som možno čakal menší zázrak, keďže s vianočnými motívmi a rozprávkami má svoje dlhoročné skúsenosti ( GREMLINS, SÁM DOMA, HARRY POTTER ), ale mýlil som sa. Ale zase nie až tak. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Z fantastického Vianočného rodinného filmu odohrávajúceho sa v normálnom svete sa v dvojke stala fantasy multi kulti feministická volovina plná CGI a akcie pre malé deti. A ešte vo väčšej miere sa tam spieva. Fuj. Na jednej strane možno niekoho poteší, že je to úplne iné, ale na druhej strane to vyzerá, že tvorcovia vôbec nepochopili o čom bola jednotka. Prirodzenosť a neobťažujúce morálne ponaúčanie je preč a namiesto toho máme umelotinu jak po stránke CGI tak poloprázdneho deja. 3/10. ()

BlondJames 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo absolutně příšerné! Herci, kteří jsou jinak výborní, a čekali bychom herectví na úrovni, tak tady hráli jakoby byli v divadle  a to dokonce POPRVÉ.. Nejhorší pro mě byla scénka, kdy malý elf udělal fotku dětí a Clausovejch, musela jsem si tu scénku stopnout a smála jsem se znechuceně několik minut.. Goldie Hawn totiž tomu nasadila korunu... Při klasickém "řekni sýr" se díky plastikám samozřejmě nemohla usmát, a tak to vypadalo jakoby řekla "klobása"👎 Postrádá jakoukoliv mimiku a její herecký výkon byl tak přeslazený, až mě začaly bolet zuby a protáčet se mi oči .Ne. Ne, absolutně ne! Ostudná pohádka díky velmi špatným hereckým výkonům. Odpad nedám jen díky Kurt Russel(ovi) která vlastně utáhl svou přirozeností celý film.... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jednotka nebola zlá, bavil ma hlavne Kurt Russell. Na dvojku som sa tešil, kvôli tomu, že ju točí Chris Columbus, ktorý vianočné filmy vie. Bohužiaľ tešil som sa zbytočne. Úvod bol celkom nudný, neskôr sa to trošku rozbehlo, keď prišiel na scénu tučko, ktorý chce zničiť Vianoce, ale inak je to hlavne pre deti. Na oko to vyzerá pekne vianočne, kostýmy a výprava sa tiež podarila, ale vianoční škriatkovia, tak ako príbeh a celý film smerujú hlavne na menších divákov, škoda. 50% - 2* ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V Santově vesničce bydlí přes jeden milion skřítků. A je zde přes 300 000 dílen, které všechny navrhla paní Clausová (Goldie Hawn). (ČSFD)

Související novinky

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

24.04.2024

Oblíbený americký režisér Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a Kámen mudrců) se čtyři roky od svého zatím posledního počinu, kterým bylo pokračování Vánoční kroniky pro streamovací službu Netflix… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gremlins?

Jak to vypadá s pokračováním Gremlins?

25.11.2020

Třetí díl série Gremlins je už několik let předmětem spekulací fanoušků a příslibů ze strany tvůrců, nyní se Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a kámen mudrců) jakožto scenárista prvního dílu… (více)

Reklama

Reklama