Reklama

Reklama

365 dní

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Zfilmování populární stejnojmenné knihy autora Blanky Lipinské ukazuje Lauru Biel (Anna Maria Sieklucka), úspěšnou hotelovou manažerku, jejíž manžel ale sedí do noci u počítače a jí nezbývá než si vybrat shodného robertka. Na dovolené na Sicílii ji ale zahlédne mladý gangster Massimo Torricelli (Michele Morrone), kterému nedávno zastřelili otce (dost krvavě a před očima). Massimo se do Laury zamiluje, unese ji a sdělí ji, že ji bude 365 dní držet v luxusní vile, dokud se do něho nezamiluje. Tento produkt byl uveden jako první polský erotický film a obsahuje ostře řezané mužské tváře a těla, krásné ženy, bohaté stoly, úchvatnou sicilskou krajinu a moře, luxusní vily a jachty tak, aby byl divák spokojen. (Peabody)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (229)

claudel 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddechovka nápadně připomínající 50 odstínů. Ale já v tom vidím zásadní rozdíl, cítím v tom Evropu a to je pro mě klíčové. Určitě by neškodilo film sestříhat a dějově obohatit a učesat, ale konec by v USA nikdy neprošel, to se mi líbilo, takových konců jsem u polských kolegů už párkrát viděl. ()

Motinski odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávam často odpad ale toto ma vyslovene podráždilo. Vizuál ako turecká telenovala a kamerové zábery ako z hudobného videoklipu. Scenár a vlastne aj základný námet úplny hnoj bez ničoho čo by zaujalo. Herecky to je totálna katastrofa a skoro celý čas ešte aj extrémna nuda. Drviva väčšina postáv vám bude liezť na nervy a trúfam si povedať že vačšiu blbosť som nevidel minimálne posledných desať rokov. Najväčšia chyba bola že som si film na Netflixe zapol skôr ako som si pozrel hodnotenia, inak by som ho s radosťou vynechal. ()

Reklama

Ementaler86 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořád se tam jenom prcoce. Příběh o ženské se stockholmským syndromem sice na první dobrou zní zajímavě, ale to by nesměl bejt tak kokotsky natočen. Vyvinul někdo, kdo se na tomhle velehovně podílel, alespoň minimální snahu napsat dialog, který by obsahoval více než tři slova? I strkání si voskovek hluboko do nosu zní jako větší zábava ve srovnání s touto bohapustou sračkou. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

10 hvězd.Nejde to,ale dal bych je kdyby to šlo.Originální je tu úplně všechno,příběh,hudba,herci,prostě tohle se Polákům povedlo.Hlavní postavou je tu Laura a její tygři,spíš jeden hlavní "tygr" mafián Massimo,který jednou někde Lauru zahlédl a už na ní nedokázal přestat myslet.Časem se rozhodne,že si vezme co chce a tak nechá Lauru unést a převést do své luxusní vily s představou,že jí nějakým způsobem donutí,aby se do něho zamilovala.Laura není nadšená náhlou změnou svého života,ale Massimo jí slíbí 365 dní v přepychu a pak že může odejít když se do něj nezamiluje.Pod tíhou Massimovi živočišnosti i všudypřítomného luxusu Laura roztála a zároveň i roztáhla...Vše mnohem dříve než za naplánovaný rok.Časem už spolu tvořili celkem stabilní pár až do konce,který byl pro mě docela překvapující.Jinak nechápu srovnání některých uživatelů s filmem 50 odstínů šedi.To jako vážně?V "Padesátce" se všechny postavy chovaly nemožně,ale zde všichni excelovali a to bez rozdílu.Myslím,že tento rok jsem viděl pouze dva skutečně vynikající filmy,tím prvním byl ESCAPE FROM PRETORIA a tím druhým právě tento film 365 DNÍ. ()

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

Část první. Přítelkyně je velká milovnice trilogie 50 odstínů (šedi, temnoty a dál fakt nevím), kterou já pohrdám. Když se mě snažila přesvědčit, že to není až tak hrozné, za příklad mi uvedla 365 dní, které se 50 odstínúm v lecčems podobají, ale zde se i dle jejího názoru skutečně jedná o absolutní filmové dno. Neuváženě jsem se nechal přesvědčit, že se s ní na těch 365 dní, včetně sequelů, podívám, s tím, že pak ty Odstíny šedi možná i docením. Už v tu chvíli jsem cítil průser. Mýsily se ve mně pocity strachu a nervozity, asi jako u čerstvě zmobilizovaného kluka, kterého právě posílají na válečnou frontu. Věděl jsem, že mě čeká leccos, ale nevěděl jsem, jestli to přežiju a budu schopen se potom vrátit k normálnímu životu. Inu... Se šrámy na duši i těle jsem přece jen přežil. A můžu se tak s Vámi nyní podělit o svůj zážitek, který mě bude ještě mnoho následujících let strašit v nočních můrách. Den první (Příjezd na frontu a seznámení s nepřítelem): Bojiště Netflix. S mrazením v ruce mačkám tlačítka na ovladači a v netflixovském hubbu hledám a následně pouštím 365 dní. Zachvacuje mě strach. Začínám se potit. Cítím, jak mi ledové kapky potu tečou po tváři. Uvědomuji si, čemu jsem se upsal, a přesto nebo právě proto mě zachvacuje panika. Jak sleduji červené kolečko, které se pomalu otáčí po tmavé obrazovce televizoru, přemýšlím nad útěkem z boje. Alas pozdě. Film, jestli se tomu tak dá řikat, začíná. Nepřítel byl na dohled. Napětí v místnosti by se dalo krájet. A pak přišel útok. Nebyl nečekaný. A dokonce začal poněkud zlehka, neboť úvodní scéna, ač nikterak zdařilá, ještě nesla prvky kinematografického umění. Byl to však zastírací manévr, jak mě zmást a nechat polevit na ostražitosti. Hned poté na mě totiž začal nepřítel pálit kulometnou salvu scén, jenž byly v lepším případě urážkou dobrého vkusu, v tom horším vizuálním ekvivalentem chemických zbraní způsobujících krvácení ze všech tělesných otvorů a pomalou, bolestivou smrt. Snažil jsem se krýt a uhýbat, leč marně. Věděl jsem, že se nelze bránit. Mým cílem se tedy stalo přežít. Nebylo to vůbec snadné, neb tvůrci se mě svým scénaristickým a všeobecně řemeslným (ne)umem snažili udolat ze všech sil. Pálili na mě scény bolestně směšné postrádající vzájemnou návaznost i sebemenší náznak logického chování jednotlivých postav prezentovaných buď těžce topornými nebo přehnaně expresivními herci. A to vše navíc v příběhu, který by se dal jednoduše popsat jako fantazie násilného mysoginího psychopata či extrémně submisivní blbky s nulovou sebeúctou. Ani jako to porno to pořádně nefunguje, ač se snímek chvílemi tváří jako z produkce Bangbros či Brazzers. Přes všechny ty hrůzy jsem se nakonec dostal až k samotnému závěru, který po mě však mrštil granát v podobě toho nejdebilnějšího a nejhůře prezentovaného twistu, který jsem kdy v životě viděl. První den na bojišti byl náročnou zkouškou, přesto ve mě rostl neodbytný pocit, že to pravé peklo se na mě teprve řítí. 2/10 ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Tvorcovia filmu poznamenali, že film je akoby dospelým moderným pretváraním klasickej rozprávky "Kráska a zviera". (MikaelSVK)
  • Okrem Sicílie, kde prebiehala väčšina filmu, sa natáčalo aj vo Varšave a mestečku Niepołomice, neďaleko Krakova. (MikaelSVK)

Související novinky

Netflix oznamuje pokračování svých hitů

Netflix oznamuje pokračování svých hitů

14.05.2021

Fanoušci filmů Enola Holmesová a 365 dní (pravděpodobně dva různorodé tábory) se mohou začít radovat, streamovací gigant Netflix totiž čerstvě oznámil pokračování pro oba výše zmíněné snímky. V… (více)

Music vévodí letošním Zlatým malinám

Music vévodí letošním Zlatým malinám

24.04.2021

Proběhl 41. ročník vyhlašování anticen Zlaté maliny (Razzies), které jsou každoročním oceněním pro ty nejhorší filmy a tvůrčí výkony uplynulého roku. Ač si největší počet nominací vysloužily snímky… (více)

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama