Reklama

Reklama

Love Aaj Kal

  • Indie Love Aaj Kal 2 (více)

Obsahy(1)

Trochu podivínský Veer (Kartik Aaryan) se hluboce zamiluje do Zoe (Sara Ali Khan), ale dívka dává přednost nezávazné zábavě a své kariéře. To se však změní, když ji o své první lásce začne vyprávět majitel kavárny Raghvendra Raj (Randeep Hooda), do které ona i Veer chodí. Zoe pochopí, že aby něco získala, musí i něco ztratit. (rikitiki)

(více)

Recenze (4)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

“Skočíš se mnou?” “Pojďme.” ■ Tento film má několik neduhů. Za prvé oba hlavní mužští herci mi byli nesympatičtí - ten z minulosti víc. Kurnik, šopa, proč se museli chovat tak debilně aspergerově? Za druhé scénář - rozumím jaké rozpory lásky a nejistot chtěli vyjádřit, minulost a současnost však na sebe místy šroubovali nesmírně křečovitě. 2 hvězdy. Naštěstí je zde uvěřitelný majitel baru a především, PŘEDEVŠÍM, moderní, úžasná sexi kočka Sara Ali Khan, na které film z velké části stojí a která scénu zachraňuje. Nejen, že se na ni dá dívat, ještě dobře hraje. Přestože jsem Lásku dneška 2 za polovinou zastavil a udělal krátkou pauzu, během které uvažoval, jestli dokoukat, nakonec nelituju. ■ Trailer https://youtu.be/EZ8lTqDmSyQ ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Když je milostný příběh tak banální, že je to hloupé i samotným tvůrcům, platí univerzální rada: vrazit do toho ještě jeden milostný příběh. Děj se natáhne a vypadá to jakože zajímavě, jakoby snad ty milostné storky měly něco společného, přestože vůbec nic nemají. Matoucí bylo, že v obou milostných linkách hrál stejný herec, ale jiná herečka, takže já si původně myslela, že je to o svůdníkovi, který loví hned dvě holky najednou (jednu plachou, druhou divokou….) _____ V obou příbězích se hrdina chová jako autistický stalker, takže každá normální holka by před ním okamžitě zdrhla. V tomto filmu se však obě bůhvíproč zamilují. U té plaché bych to ještě brala = nemá moc zkušeností. Ale na ránu byla ta divoká. Nejenomže se nechá zblbnout podivným milencem, ale navíc jí vráží klíny do hlavy i kavárník, takže ona mění své chování hned tak, hned jinak, přesně podle toho, co jí zrovna kavárník vypráví. Vodil tu holku jak na šňůrkách a ona byla odmítavá, něžná nebo vášnivá, zcela v závislosti na tom, v jaké fázi zrovna byly kavárníkovy vzpomínky na jeho první lásku. _____ Herecky byli mladí protagonisté asi tak na úrovni „snaživý ochotník“ a to ještě, když jsem k nim laskavá. U filmu mě udržel akorát Radeep Hooda, protože je můj oblíbenec a i v téhle neumětelské limonádě, ukázal aspoň trochu svého šarmu. Jinak nic. SHRNUTÍ: Nevěř na věčnou lásku. Vždyť ani nemáš věčnost k dispozici. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som bol voči tomuto filmu trochu skeptický, keďže predchodca Love Aaj Kal (2009) ma svojim spracovaním až tak za srdce nechytil. Kompozícia filmu a pointa bola síce veľmi podobná, ale inak tam boli výrazné rozdiely. Napriek tomu, že úvodná časť filmu pôsobila veľmi rozpačito, miestami priam odpudzujúco, tak finálny produkt stál naozaj za to! V porovnaní s klasickým Bollywoodom to bolo o kus modernejšie a liberálnejšie, ale v tomto prípade mi to prišlo skôr ako plus. Oproti spomínanému predchodcovi to malo oveľa lepší feeling, spád, atmosféru, dokonca aj postavy mi boli o čosi sympatickejšie (hoci na začiatku veru vôbec). Navyše, aj príbeh z retrospektívy s Raghu a Leenou bol v tomto prípade oveľa lepší a zaujímavejší. Napriek prvotnému skepticizmu som si napokon film užil nad očakávania. Btw. Určite si každý počas tohto filmu spomenul na svoju prvú veľkú Lásku, pri ktorej veril, že to bude Navždy. 5* ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Nejako neviem, Imtiaz si tentokrát nevybral dobre hercov, Saru Ali Khan moc nemusím, priveľmi sa podobá na svoju matku, ktorú nemusím vôbec a Kartik Aaryan bol do tejto postavy absolútne nevhodný, S inými hercami by tento film bol bomba. Jediný, kto sa mi páčil bol Randeep Hooda. ()

Reklama

Reklama